Imam dotični telefon,al nemam HR jezik e sad ako mi ko može pomoći kako staviti HR jezik u telefon,,,puno HVALA unaprijed!!!!
Printable View
Imam dotični telefon,al nemam HR jezik e sad ako mi ko može pomoći kako staviti HR jezik u telefon,,,puno HVALA unaprijed!!!!
HR postoji za njega samo kak ga ubaciti u mobitel????
a sto ce ti :)
meni je lakshe raditi na eng nego na hr....
nema veze ,nek bude i HR,pitanje kako!!!!
Odgovor na tvoje pitanje, kako je: Lako!
u biti, samo trebaš promijeniti product code svoga mobitela (staviti balkans) i napraviti update softa.
E ali upravo kod ovog update-a softa je kvaka.
Jer za E51 ima samo jedna verzija softa. ba ako i promijeniš product code svoga mobitela, trebaš čekati da izađe nova verzija softa za E51 da bi mogao napraviti update i dobiti HR meni...
E, ako ti se neda čekat da Nokia izbaci update soft-a nebi li dobio HR jezik, onda možeš probati sa Phoenixom. samo što onda možeš dobiti "mrtvi telefon".
Ako ti se pak neda sa time zezat, onda ti je najlakše rješenje odjenjti mobitel lokalnom serviseru i on ti stavi HR izbornik.
Phoenixom-može malo pojašnjenje šta je to..hvala
a samo treba malo pogeldati teme (one sticky u nokia dijelu foruma, recimo)
Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
Upgrade firmwarea preko interneta!!!
Phoenix Service Software - instalacija i korištenje
BALKANS "Product Codes" za NOKIU E51
0552197: RM-244 CTR BALKANS SLO/SER BLACK
0554360: RM-244 CTR BALKANS SLO/SER SILVER
0555767: RM-244 CTR BALKANS SLO/SER ROSE
Sebi sam stavio SILVER pošto mi je i mob takav, ostale nisam isprobavao, a niti neznam ima li ikakve razlike!
SILVER provjereno radi, jedino znači što treba promijeniti "Product Code" pomoču NSS(Nemesis Service Suite) i poslije toga update sa NSU(Nokia Software Updater).