Kao sto sam i naveo, kad se preko wifi-a hocu spojiti na internet, pojavljuje mi se ikona GPRS i nikako je nemogu iskljuciti.
Jos nesto, jos se nisam uspio spojiti na internet preko Activesynca, a sa proslim sam uredjajima to mogao. U cemu je stos
Printable View
Kao sto sam i naveo, kad se preko wifi-a hocu spojiti na internet, pojavljuje mi se ikona GPRS i nikako je nemogu iskljuciti.
Jos nesto, jos se nisam uspio spojiti na internet preko Activesynca, a sa proslim sam uredjajima to mogao. U cemu je stos
odi u start-Settings-connections-connections-i tu pod my isp brisi sve sto ima veze sa gprs (meni je barem tako bilo)
prijedlog-prije nego što ideš na net preko wifi otiđi i stavi tytn2 na opciju takozvanu flight mode ili ti ga zagasi gsm i gprs opciju dok surfas (onako ti tad netreba),mislim da ti je ista šema tako i za surfanje netom ako si spojen sa kompom s activesyncom,mene odmah traži da iskljucim opciju phone i da ostane u flight mode nacinu rada
ne kuzim zakaj da upali flight mode kad surfa?
meni kad se spojim s kompa nikad nista ne trazi, a sve mi radi normalno
gle princip ide ovako,pda traži najbolji način da se spoji na net kad ti to tražiš,on si sam bira način koji smatra da je najbolji,meni je barem tako bilo na hp ipaq 514,bez obzira što sam spojen na wifi mrežu on me je i dalje spajo na gprs zato jer je automatski bio nariktan da traži najbolju opciju (i nisam našo naćin kako to iskljuciti) tj.on smatra da gprs je stabilniji i njega aktivira a što se tiće synca sa kompom sve ovisi o verziji softera na mobu i na kompu.Da to stvarno funkcionira treba imat activesync 4.5 softer,ja do sad nisam nikad imo problem spojio se sa acivesyncom na komp i normalno na mobu se tad spojio na net da mi troši moj adsl,možda on nema tu verziju nego slabiju,a i bolje ti je otici na flight mode jer ti štedi bateriju
ok al zelim rec da je glupost gasit gsm mode zbog surfanja, kaj ak te netko zove il ti salje poruku?
iskljucis ga na nacin da u tytn II instaliras kaiser tweak i u opcijama imas odabrati da se ne spaja na nista, i to je to
a cuj,svako ima svoje misljenje i potrebe,meni osobno je bolje da me nitko ne ometa dok surfam,samo me dezorijentira i zaboravim što sam mislio napravit na netu onako me mogu kasnije nazvat ne bude svijet propo radi 20 minuta surfanja a da mi je gsm iskljucne.
sekile i jesi uspio rješit problem ili još stoji
Ajde hvala probati cu sa ovim Kaiser tweakom, a jos nesto. Nemogu se spojiti na net preko usb-a u activesync 4.5. Probao sam sve for ali nikako . Jedino da probam neku stariju verziju activesynca