evo mi nokia n73 pokazuje da imam 3g signal od teleta!:bigjump:
evo sad sam skinio neki video s tele2 stranice, skida brzinom 240kb/s...koliko ja znam to je prebrzo za gprs...hehe.....stigao umts! yupiiii
Printable View
evo mi nokia n73 pokazuje da imam 3g signal od teleta!:bigjump:
evo sad sam skinio neki video s tele2 stranice, skida brzinom 240kb/s...koliko ja znam to je prebrzo za gprs...hehe.....stigao umts! yupiiii
Imaju i UMTS koncesiju, sad su valjda konacno poceli graditi i tu mrezu. Signal se nekidan pojavio i u Varazdinu. ZG je vec relativno dobro pokriven 3g-om.
Nema to previse veze s pojacanjem signala, signal ce se postupno pojacavati povecanjem broja baznih stanica za 2g i za 3g, obicno se stavljaju na isto mjesto, jedna do druge. Ne vjerujem da ce Tele2, jos barem 2-3 godine na svim mjestima imati signal kao prva dva operatera. Ali od 1.6. krece roaming s T mobileom koji ce omogucavati sve usluge pa ce to biti super stvar za mjesta gdje jos nije stigao signal ili je signal slab.
Pa ne trebas dugo cekati, ako ti je problem sa signalom, od 1.6. ce biti roaming s T Mobileom i radit ce sve kao da si na Tele2 signalu.
Jos cemo vidjeti kako ce to funkcionirati, ali opcenito uvjeti roaminga bi trebali biti bolji od onih s VIP-om. E sad, s obzirom da su poceli pustati i 3g signal, mozda ih T Mobile pusti i na svoju 3g mrezu tamo gdje ne bude T2 signala..no to ja samo nagadjam.
povremeno mi se vrati na gprs, pa onda opet na 3g! a skuzio sam danas da nest nije u redu...tri put mi je mob trazio da iazberem mrezu, vjerojatno su nest nadogradjivali, pa se gubio signal!
3g signal je uvijek slabiji jer radi na visoj frekvenciji, sve ovisi koliko si udaljen od bazne stanice.
Potvrdujem da je zupanja pokrivena s 3g signalom i ugodno se iznenadio...
Evo i u Rijeci ima 3G signala,......JUPIIIIIIIII!!!!!! :) konacno se nesto pokrenulo :) nadam se da ce uskoro i ponuditi kakvu podatkovnu tarifu,.. :)
Ima li u Splitu? Trebalo bi biti :)
Nadam se da ce napraviti nesto sto radi i madjarski "alternativni" operater, pannon. Kod njih se moze aktivirati na "prepaid" kartici 100 Mb za 60kn, 5GB za 170kn i 10 GB za 300kn.
Ajmo Tele2, daj mi bar neku dobru vijest :)
Ne rade videopozivi.