Imam nokiu n80, a problem je da mi ne svijetle tipke na kliznom dijelu mobitela.
Dali netko zna u cemu je problem? Donji dio gdje su brojevi svijetli.
Unaprijed zahvaljujem
Printable View
Imam nokiu n80, a problem je da mi ne svijetle tipke na kliznom dijelu mobitela.
Dali netko zna u cemu je problem? Donji dio gdje su brojevi svijetli.
Unaprijed zahvaljujem
NEznam jesi li znao ali n80 ti ima senzor za svijetlo.kad si na svjetlu onda tipkovnica ne svijetli(donji dio) a kad si u mraku onda svijetli.e sad najvjerojatnije ti je on otisao ili nisi znao ovo prethodno
Znam da postoji senzor, ali kao sto sam vec napisao nije problem u ''donjim'' tipkama tj. brojevima 1,2,3,4 itd. nego u tipkama za javit se, poklopit, uci u meni itd. znaci na kliznom dijelu mobitela. ekran je osvjetljen super, a tipke ispod njega ne svijetle ni u mraku ni po danu.
Senzor je ispravan jer kad namjestin osvjetljenje da se prilagodjava vanjskom osvjetljenju onda cim je tamnije osvjetljenje tipkovnice (brojeva) se upali bez problema, ali klizni dio tipki nece svijetli.
Nesto crklo...
Stvarno? pa to znam i ja, ali me zanima sto?
ako imas garanciju, nosi ga u servis...
Posto sam ja mob. uzeo nedavno, koristen, ima garanciju u mobisa, a kupljen je u t-mobile, dali ce priznati garnciju sigurno, posto ima na sebi jedno sitno ostecenje maske kao da je pao?
pa naravno(valjda)...ugl nije to vazno u kakvom je stanju (dobro ipak ja mislim da ne primaju mobitele koji su prosli par ratova itd.)
evo i ja sam ovih dana kupio n80 i isti problem, ali mislim da je to do softwera jer kad palim mob onda te tipke svjetle jedno vrijeme.