-
sony w35 vs kodak c763
vjerujem da ce svi odgovori ic za sony-ja.. a jel vrijedi tih 200kn vise
w35 je 900kn a c763 700kn.. s tim da w35 ima manji ekran 2'', naspram 2.5''.. nisam nikad probo tog kodaka, slicno izgledaju, a koja je brzina u fotkanju..recimo t serija je ful brza, neki olympus jeftiniji x770 i takvi spori ko puz, kliknes pa cekas par sekundi pa opet, to ubije pojam..
fotic kupuje cura, njoj treba ovak za slikanje curka,neki tulum, putovanje i tak, zezancija samo,w35 ima manji ekran, makar oba imaju dost malo pixela to ce ju mucit, jer cure vole pregledavat slike... kolko je sony bolji, 200kn vise se isplati dat il ne?
-
Razlike su minorne.
Kodak ima širi početni kut (35mm) od Sonyja (38mm), ali Sony ima jači blic i čini mi se da je malo brži. Sony ima viši ISO (1000 prema 800), stabilizaciju nema niti jedan.
Inače, W serija je brža od T serije. Ako ti je T serija dovoljno brza, bit će ti i W serija.
U svakom slučaju od niti jednog ne očekuj čuda u mraku. Za bolje slike kod malo svjetla, moraš dati najmanje duplo novaca.
-
ma ni ne ocekujem cuda... a kamoli davat duplo vise para, ne znam, t7 slika dosta brzo, dok sam na olympusu jeftinom cekao sekunde i sekunde između slika, ko da s mobitelom slikam... curka uzima fotic da se poslikavaju izlasci i to, nist ozbiljno, pa tako i nist skupo.
nego, znaci kazes razlike su male... sony ima nesto skuplje kartice(2gb 200kn naspram 100kn sd kart.) i 200kn je skuplji,manji ekran...
pa gledam, kolko je bolji blic, slika, jel sony dosta brzi u slikanju il su oba ok...jel netko isprobao oba fotica, i kaze vrijedi li 200kn vise ovaj il su tu negdje..
-
Nisam probal s w35, ali s w100 jesam. Odlično se snalazi kada imaš dosta odbljesaka od stakla i sl. A u raznim klubovima ima špiglih pa bi to moglo biti problem za Kodaka iako velim, nisam ga isprobal. A u takvim mračnim prostorijala već i jedan broj više u brojci vodilji se vidi.