Stavim K810 na punjenje i puni se do 60-70% i dalje neće.
Probao sam punjač i bateriju na drugom mobitelu i ispravni su, znači problem je u mobitelu...
punio sam ga 5-6 puta i sve OK dosad.
Dal zna netko što bi to moglo bit?
Printable View
Stavim K810 na punjenje i puni se do 60-70% i dalje neće.
Probao sam punjač i bateriju na drugom mobitelu i ispravni su, znači problem je u mobitelu...
punio sam ga 5-6 puta i sve OK dosad.
Dal zna netko što bi to moglo bit?
Mozda softver? Koju verziju imas gore?
Probaj napraviti update SEUS-om, ako ne pomogne, napravi full flash.
Upute za oba postupka imas u sticky temama.
verzija softwera: CXC1250811R6BC002070607 i kad idem na nadogradnju piše da već ima najnoviji software
To nije verzija softvera.
Probaj red iznad tog teksta.
EDIT:
Sad sam tek vidio da je tu negdje "skrivena" i verzija softa (R6BC002). :)
Nazalost istina, novijih softova nema na SEUS-u.
Mozes jos probat napravit master reset (oprez, time gubis sve podatke na mobitelu, napravi backup), ako to ne uspije, preostaje ti samo jos full flash. Ako ni to ne uspije, pravac servis (valjda imas garanciju).
master reset već jesam...pa ništa..
staviš mi link za full flash?
Eo ti
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044&page=7
Samo sto ti stavljas drivere za k810
Iako si mogo i sam potražit!
Ne bas drivere nego soft, ali shvatili smo. ;)
S tim da na gornjem linku odi na prvu stranicu (a ne na sedmu, kako stoji u linku), tamo su upute i linkovi.
sve sam probao...ali ništa...ovaj tjedan ću ga odnijeti na servis u Zg...
Ako će me puno koštati,vjerojatno ću ga nositi u Sloveniju,tamo imam garanciju 2 god...a garancija vrijedi samo u EU :-/
Cek, probao si flashati kompletan firmware (MAIN, FS, custpack) i nije pomoglo?
Cudno... :-/
Ja sam bas mislio da je do softa, kad i baterija i punjac kazes da inace rade normalno.
probao si tu bateriju s tim punjacem napunit u drugom mobu i baterija se napuni ? jesam skuzio ?
da...na prijateljevom k800 sam napunio svoju bateriju s svojim punjačem i sve je radilo,za 2 sata bilo je 100%..sad sam ga poslao u servis u Zg...valjda bude ok..
A veli prijatelj koji se bavi s mobitelima da je otišel procesor koji mu neda onda da se puni iznad 60%
da...vidjet ćemo...javim...iako ne tako brzo...jer su mi rekli da im treba tjedan dana da ustanove kvar i jave koliko bi došao popravak...
EDIT:
Evo javili mi da mogu doći po mobitel..
Ići ću vjerojatno u ponedjeljak..
Rekao čovjek da su otišla 2 tranzistora i mikrokontroler zbog čega mu se nije dozvoljavalo daljnje punjenje...