-
čime snimiti music dvd ?
ovak , skinio sam s mininove 8 GB spotova i sad bih to snimio na dvd da bi mogo gledat u autu. Dosada sam pravio samo VCD u neri , a sad bi snimio cijeli dvd sa spotovima , bez menija . Pokušao sam sa AVI2DVD ali mi ne da da ubacim multiple files , tj. mogu samo jedan spot stavit na dvd (???).
Uglavnom cijenio bi ime programa kojim se to najkvalitetnije može napravit (bitan mi je zvuk više nego slika) inače su spotovi vrlo kvalitetni.
massive edit : dvd u autu je linijski , dakle NE ČITA .avi fileove.
-
Jesu spotovi u avi iili DVD formatu? Ako je DL DVD, onda DVD shrink.
-
u .avi formatu. Nešto sam iskemijao sa Xilisoft dvd creatorom ali tek kad snimim ću vidjet hoće li biti moguće shaltati pjesme.
-
svi koji želite .avi datoteke prebacivat na dvd : ConvertXtoDVD !! Program je savršen iz jednog razloga - prilikom enkripcije u dvd može se birati prioritet - odnosno koliko memorije i procesora želimo da nam otpada na taj proces (ja imam amd 2500+ i multitasking mi je inače na nuli prilikom ripanja dvd-a naprimjer). Zripa 30 spotova na jedan dvd za cca sat vremena plus vrijeme snimanja, na maximalnoj brzini enkripcije (meni je to super jer mi je kanta već iz stare garde) - ne snima preko Nere već ima svoju "pržilicu". Naći će te ga u gusarskom zaljevu ;)