imam notepad ali nemogu nikako otvorit notepad s kompa ja ga blututom pošaljem na mob ali ga nikako nemogu otvorit jel koda nepostoji a na mobu je kako otvorot notepad?
Printable View
imam notepad ali nemogu nikako otvorit notepad s kompa ja ga blututom pošaljem na mob ali ga nikako nemogu otvorit jel koda nepostoji a na mobu je kako otvorot notepad?
jednostavno neznam kako otvorit notpad na mobu...pošaljem ga prek blututa i fajla nema tj.program ga ne vidi
A mozes li browsat po mobu ili ima neki posebni folder za fajlove...?
Ako mozes browsat onda na memorijskoj napravi folder "Dokumenti" i sve pakuj u njega. Tako sam ja sebi napravo dok sam imo taj prog...
nemogu browsat po mobu kolko sam skužio taj notepad sprema filove na neko određeno mjesto a ja neznam di...
Najvjerojatnije je onda greska u programu,jer on bi trebao (posto ne mozes browsat po mobu) imat stalan pristup tom folderu u koji sprema fajlove... Probaj instalirati ponovno taj app,a za svaki slucaj si nabavi moto explorer pa procackaj po mobu i vidi dali uopce postoji taj folder i gdje se nalazi,te sprema li program uopce nesto u njega...