znači iz pitanja da li mogu motorolu v360v otključati preko bluetoota pošto nemam kabla za pc ako da kako
Printable View
znači iz pitanja da li mogu motorolu v360v otključati preko bluetoota pošto nemam kabla za pc ako da kako
:hunter: nece ici nikako,imas temu o otkljucavanju da boli glava a i mobitel bi ti se sam otkljucao,dovoljno je da ga drzis u ruci kad citas :satan: koliko je dobro sve objasnjeno kako otkljucati i kako se ne moze otkljucavati!!!
EDIT:
Ugh izvinjavam se, htio sam postaviti linkove pa zaboravio :wstupid:
kabal ti košta 15 kuna.
ma nije mi do kabla nego ga momentalno nemam, dobro pa daj mi link onda da probam ručno otključati motorolu,jedino ne znam nemam sim karticu u njemu pa jer može tako se otkodirati i još jednom jednom mi postavi link ne zato što sam lijen tražiti vjeruj mi, nego zato što se ne znalazim u svim tim postovima, ništa drugo kužiš pa ako mi hočeš pomoći tako ok
nema ručnog otključavanja. fliponja je karikirao u svom postu. Treba ti mini usb kabal ili ništa od unlocka. ručno ili preko BT-a nikako ne možeš. niti će se moći.
jedina solucija za ručno otključavanje jest da kupiš subsidy pass i ručno uneseš u telefon, ali to nije free način.
Poštovanje
ma ljudi ili sam ja lud ili što već ali ja se uistinu ne snalazim sa ovim svim softwerima i što ti ja znam čega sve ne,svi pišu kao sve je lagano i tako a ja kada hoću samo otkodirati hebenu motorolu(v360v)treba mi cijela knjiga,te uzmi ovaj soft te uzmi onaj nitko ne kaže kako taj program uzgred radi pa sa tp -om pa bez tp-a što uzgred uopće nemam pojima što je,nismo baš svi experti za mobitele da sad će reći neki pa onda plati otkodiravanje ali da kažem zato i jesam na ovom forumu da nešto i sam naučim jer tako znam da je početak težak ali ja uistinu sam tek počeo ozbiljnije se baviti mobitelima,negdje sam pročitao da recimo program RSDlite mora biti upaljen zada bi se moglo dalje raditi na motoroli a ne kaže se kako što tu napraviti pa recimo skinuti drivere za motorolu ima link ja odem na njega ,a on me vodi sve dalje i dalje dok na kraju ne pokupim sve žive viruse ili sam toliko glup pa ih ne znam skinuti,ali nije to samo sa driverima ima tu dosta programa koji te ne vode nikamo da ne kažem da nema niti nikakvio objašnjenja čemu služi,a skonuo sam čak i neke demo?? programe ma svakvih sranja sam se naskidao a da se nisam maknuo od nule,nabavio sam kabal ali što mi to sve znači kada se već tri dana zahebavam a da se nisam kažem maknuo od nule,ajde ovako ako netko ima živaca i volje pa da mi pomogne da se sastanemo preko mns-a jer mislim da ovako neču daleko dogurati ili se varam ne znam kažem te imaš ovaj program te ovaj ne valja sad imaš onaj taj je dobar i tako se samo vrtim u krug evo ovo je moj mns: robi64@windowslive.com pa ako netko hoće mi pomoći tu sam
Pa čekaj,odi redom, ovo si vjerojatno čito,al mislim da kad bi išo lagano baš ti koracim da bi moro uspjet,ama baš ti je sve objašnjeno..ajd plizz još jedanput pročitaj redom polako,korak po korak,nemoj gubit nadu i živce.. svi smo se mi najadili i šizili,ali na kraju uspjeli,pa ja strogo vjerujem da ćeš i ti!
EDIT; Linkovi za direkt download koji te neće vodit nikud dalje...
RSD lite 4,1 DOWNLOAD
P2k driveri DOWNLOAD
P2k Easy tools 3,9 DOWNLOAD
Reflash by Motox DOWNLOAD
R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx
dobro, a jer moram imati umetnuti sim karticu da bih to uopće počeo raditi
za ovu proceduru ti ne treba SIM
ok idem ponovno po 5. put neka bude netko tu da mi pomogne ako zapnem,a što drugo
ma evo odma problem stavim drivere za motorolu i to protekne ok ali ovo TIJEKOM CIJELOG POSTUPKA MORATE IMATI UKLJUČEN RSD LITE 3.5 što to znači, jer kada ga uključim ponovno me traži driver za mototorolu i kada ga ponovno stavim preko tog programa driveri se izbrišu??i onda moram sve ponovo staviti drivere:confused:
i ovo, napunite bateriju do kraja i flashajte s yuet 2.2.1 MP što to znači, kako da to napravim
@inovator
imam te na msn-u očeš da se tako dopisujemo bit će nam brže
i ovo Reflash by Motox DOWNLOAD
R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx
to napravim download a ono mali milion programa što trbam tu skinuti uistinu nemam pojima
Te stvari su ti obicno u .zip formatu zapakovane. Skines sve kao jedan file,raspakujes,i kad ides flashat mob,udjes preko open do mjesta gdje je sve raspakirano,i koristis .shx file. Stisnes start i cekas... Na kraju ti napise PASS ako si uspio ili FAIL ako si nest zabrljao. Koja je to filozofija...?
pa dajte ljudi da mi netko pomogne da konačno otkodiram tu motorolu kada hoću flashati sa P2k easy tool v39 R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx kaže mi poruku :access violation at adress 00410271 in module P2k_easy_tool_v39.exe.Read of address 00000000
i još mi kaže poruku:
ERROR:Could not connect
Ma zasto ne flashas s RSD lite-om? Ako si stavio drivere kako treba,sve MORA ici glatko...
e vidi probao sam i sa RSD lite-om ali me stalno traži drivere koje sam već instalirao,znači kada uključim taj RDS light prograam i kada stavim u njega taj TRIPLETS_G_0B.09.45R_reflash,stisnem start ali se ništa ne dogadja,samo mi očita neke filove pod file properties i to je to tu stane i ništa nula što sad kako da ga već jednom pokrenem
Nemam. Dakle,kad si prvi put spojio mob s kompom pitao ti je drivere,i dao si mu ih. Onda si s spojenim mobom pokrenuo rsd i opet ti je neke drivere pitao i9 ti si mu ih opet dao. (tako to ide),das mu onda taj .shx file i stisnes start. Sto se kod tebe konkretno desava. Neznam sta da ti napisem ako neznam detalje...
evo ti gore odgovor e sad kada mu dam u tom programu ponovno drivere kaže mi poruku da ih nije prihvatio evo uistinu ne znam što još da uradim
gle dali mi treba još neki program prije tog RDS light programa ili sa njim radim sve i nijedan mi drugi ne treba,znači da li mogu samo sa tim programom otkodirati mobitel
Mislim da si nesto zabrljao s driverima,a to zna bit mukotrpno i zajebano. Mislim da ces ih morat deinstalirat i krenut sve ispocetka.
Posto je to sve skupa s driverima malo zeznuto,i ako ti ne uspije,te ako nesto dodatno zahebes,drivere za motorolu ces onda uklonit samo ako reinstaliras Windowse.
Znaci:
1.Pokusaj deinstalirati drivere TUTORIAL
2. Ukoliko uspijes, u gornjem tutorialu imas upute kako i instalirati drivere,te ih ponovno instaliraj s tim da u izborniku za povezivanje na svom mobu moras odabrat data/fax vezu za default (ako vec nisi)
3. Kad si gotov s driverima,pokreni RSD lite,ubodi kabal u mob,te na isti nacin daj kompu drivere koje ce ti pitat.
4. Flashaj mob.
Ako ti deinstalacija drivera nije uspijela,savjetujem da na nekakav USB stick ili CD pohranis p2k drivere,RSD lite i taj flash koji namjeravas stavit u mob,te odes na neko drugo racunalo i postupak instalacije drivera i flashanje obavis prema uputama,a ne napamet i brzopleto.
Ako bas na svom racunalu zelis to obavit,a nisi uspio uklonit drivere koje si nepropisno instalirao,uklonit ces ih tako da reinstaliras Windowse. Zadovoljan...?
da nisam znao da je to tako zeznuto imao sam volju da to napravim ali vidim da to i nije baš tako lako pogotovo sa tim driverima ja imam 2.1.0.1 p2k drivere koje sam stavio u komp probat ću još zadnji puta ali mislim da ništa od toga ubio sam se tri dana da nešto napravim ali ipak ništa od toga,čim treba čeprkati po registryma od kompa to je sranje toliko ipak ne znam,doduše imam i još jedan komp u drugoj prostoriji samo ne znam koje bi bile vajde od svega toga no dobro hvala na pomoći imao sam najbolju volju ali ipak niš
e pa ako imaš drigi komp onda udri na njemu samo sa p2k driverima,da ti prpozna mob. Znači nema instalacije.Raspakiraš p2k u jedan folder i kad spojiš mob,reći će found new hardware a ti ga ručno usmjeri prema tom folderu gdje su p2k driveri,a dlje pitaj ili čitaj:wstupid:
a daj mi još reci koji su zadnji driveri za taj mobitel jer izgleda da sam stavio starije a sad imam P2k_drivers 110 6 da li su to zadnji??
evo probao sam na drugi komp tamo ne mogu nikako staviti drivere za motorolu,a kada otvorim RSDlite program nod32 mi kaže da je našao neki virus u tom programu, ok ništa od toga možda drugi puta kad budem imao više živaca mada mi je ovo sve čudno do sada što god sam radio preko kompa uvijek sam našao neko riješenje ali je i tomu došao kraj više uistinu nemam motivacije dalje se zajebavati s tim dekodiranjem možda kad se malo ohladim od svega toga ništa hvala na podršci