Dobio sam dobru ponudu za Lg Ku950 . Sad me zanima ako ga tko ima ili ga je provao da napiše malo o njemu . Je naša sam specifikacije nisu meni baš nešto , ali šta se tiće dojmova naša sam samo tipa lipo izgleda i tako .
Printable View
Dobio sam dobru ponudu za Lg Ku950 . Sad me zanima ako ga tko ima ili ga je provao da napiše malo o njemu . Je naša sam specifikacije nisu meni baš nešto , ali šta se tiće dojmova naša sam samo tipa lipo izgleda i tako .
ocijena mobitela 3.8/5
-minusi-
-samo 1.3 MPX kamera,pa to je amlo za današnji mob,k750 koji je izašao prije ku950 ima 2 MPX s AF.
-ovaj rotirajući ekran mi se nimalo ne sviđa,kad trebaš nekog zvati moraš rotirati ekran te upisati broj :mad: ,podsjeća me na samsung p930
-3G sigurno troši više baterije,još ako je vodafone brand na njemu koji nema mogućnost isključivanja 3G,i one šugave ikone i vlive :evil:
-može samo pamtiti 50 propuštenih/dolaznih/odlaznih poziva :thumbdown ,pa za takav mob bi trebalo više
-plus-
-ugrađen office viewer (za one koji rade po uredima dobro će poslužit)
-DVB-H TV receiver (ali samo u UMTS zoni)
-velika reza kod snjimanja s kamerom 1280 x 1024
-QVGA reza
ako ti nije važna kamera i snimanje ovaj mobitel bi ti dobro došao,ali samo za taj rotirajući ekran neznam,izdržljivost flex kabela kod ovog mobitela je upitna