-
Preporuka mobitela
Imam u mogućnosti preko tarife uzeti mobitel za 1kn.
Izbor mi pada na ova 3 mobitela:
-Nokia N73
-SE K770
-SE K800
i nešto iz poslovnog ranga:
-BlackBerry 8300
-SE P1 (za njega bi morao napoplatit nekih 1000kn)
Mobitel mi u prvu ruku služi za slanje SMS i MMS poruka te razgovore.Surfanje po Internetu ostavljam za PC dok bi e-mail uvijek bilo poželjno pročitati dok sam negdje u gradu.
Također,gledam da je mobitel što kvalitetnije napravljen(da ne škripi plastika ili da mi se raspadne pri nekom udarcu),da ima odličan ekran te trajanje baterije.
U zadnje vrijeme si gledam da ima i mogućnost čitanja i editiranja Word dokumenta,ali to nije nužno.
Pa mi recite svoja iskustva s tim mobitelima. :goodpost:
-
Ovako moje preporuke ti idu za N73 imam i zadovoljan (pao par puta na pod i ima par ogrebotina, NIJE razbijen znači izdržljiv) i baterija izdrži 3 dana (ovisi opet o korištenju), narovno podržava i Word, Excel, čitanje i editiranje (za editiranje skineš aplikaciju za to i imaš), nema ti WiFi tako da nema e-maila provjere free jedino da si uzmeš kakav tarifni paket. Stoga se prebacimo na P1 što ti preporučujem čak dajem i prednost pred N73 ima i WiFi za free e-mail i ostalo oko zatreba te čitanje i editiranje Word, Excel... baterija, nemam ga ali SE ti ima dobre baterije, ima i veliki ekran 2.6". Još si razmotri i BlackBerry 8300 ali o tome ti neznam puno pa stoga... uostalom nema ti WiFi, a za e-mail biš si trebao onda uzeti jedan od tarifnih paketa. Stoga na prvo mjesto kao moju preporuku ti stavljam P1 (nadoplata ti je od 1000Kn, malo svrbi ali za taj uređaj super OK), na drugom mijestu ti je N73, kao treći BlackBerry 8300, a ostalo po meni lagano zaobiđi, pogotovo ako možeš sve dobiti za 1Kn.