-
c45 dizanje softwera
moze li mi netko dati upute kako dignuti verziju softwera na ovom aparatu, trenutna verzija je 14 a cinimi se da je zadnja vazeca 55.
Da li mi treba neorginalni kabel za to i kako mogu provjeriti da li mi je kabel orginalni ili neorginalni ... takodjer .. ima li kakvih opasnosti da nesto pokvarin .... cilj mi je dobit EMS koji je podrzan u kasnijim verzijama software-a
Hvala unaprid...
p.s.
softvare sam nasao na multifunds GSM stranicama
i kad ga otvorim pojavljuje se WINswup programcic...
ako je to sve sto treba mozete li mi rec kako oznacit kucice u ovom programu ...
precheck, postcheck, baudrate/com port
-
Priključiš isključeni mobitel sa kablom, startaš program, makneš kvačice sa pre i post check. Odabereš COM port na kojem je mobitel, Baud rate ostaviš na 19200. Klikneš na start i kratko pritisneš crvenu tipku (pazi da ne upališ mobitel) i pričekaš da program završi. Ovo zna potrajati pa si pripremi :beer: Kad završi izvadiš bateriju, vratiš je natrag i upališ mobitel.
-
jos jedna vazna napomena. prije nego krenes sa update-om obavezno provjeri da je baterija dosta napunjena (najbolje da je maksimalno). Jer ako nestane baterije za vrijeme ubacivanja novog fw-a, neces moci pokreniti mob kasnije. Mislim i to se da kasnije srediti, ali zasto komplicirati...
sretno ;)