LG KG800 ili K750i@w800i ili Nokia3250!
dajte mi neku preporučnu usporedbu. koji odabrati?
Printable View
LG KG800 ili K750i@w800i ili Nokia3250!
dajte mi neku preporučnu usporedbu. koji odabrati?
Pošto nema smajlova, pretpostavljam da pitaš ozbiljno ;)
K750 definitivno. Uopće ne vidim kakvu prednost ima KG800 nad K750, a da tu prednost ne ukaki nekim nedostatkom na drugom području. K750 je puno više user-friendly, primjereniji radu s multimedijom, puno manje softverskih nelogičnosti koje su mene zauvijek otjerale s LG-a. Sitnice, al opet živciraju.
K750 je i jeftiniji uz to što nudi više..
dobro to smo riješili. mislim ozbiljno, da.
a kaj s ovom nokiom 3250 u paraleli sa K750i?
Symbian joj je sigurno prednost, ostalo ti nemogu komentirati jer mi je taj dio Nokie relativno nepoznat..
Probaj u ovu tražilicu upisat "3250", izbaci dosta materijala, možda pomogne u donošenju nekog konkretnog mišljenja o mobu koji je (čini mi se) vrlo rijedak:
http://www.google.com/custom?hl=en&l...=cafe.mobil.hr
da, izgleda da je rijedak. bio je dosta skup za ono kaj daje. toga me i frka. onaj dio kaj se dole okreće me najviše plaši, a malo bi mob promijenio.
ajd, možda se kakav poznati nokijaš javi do sutra...:wave:
nemora te taj pokretni dio brinuti ni malo jer dosta je cvrst samo sto treba privikavanja na taj mehanizam(pokretanje kamere,nezgodno mjesto za mem. karticu) u usporedbi s k750 je superiornijije zbog -glasnijih zvicnika
-symbian(prednost il mana neznam)
-music player na strani nokie ipak,ikao se k750 da fleshat u w seriju
-jefitinije memorijske kartice
-bolje video snimanje mislim ali losija baterija i kamera ali k750 prati los glas zbog joysticka:goodpost:
3250 bi trebao biti u prednosti,ali ako se ne snalazis sa symbianom,onda svakako K750.
Izabrao bi k750, jer je kg800 dosta slabiji od dva navedena modela (ali me najljepsi), dok mi je ova Nokia odvratna i nebi me uzeo zbog izgleda.
a lg jedino zbog debljine, i ljepse izgleda...u svem ostalom k750 ubija, koristim ga predugo, samo mjenjam za noviji s vremena na vrijeme, i dosadi mi, dođe mi da mjenjam za nesto, tipa kg800, al pomislim da ce mi taj odmah dosadit..ne mogu se odviknut od baterije i dodataka, prvenstveno hpm70 i mps60, se. vlada...mob nije mob ako baterija ne drzi kak treba, a k750 je najaci na tom podrucju..jojsrick mi na svima uredno radi, pa ak ti nije gadan uzmi k750,meni malo djecje izgleda u odnosu na 6233, jedine mane su mi sto nije tanji, i sto ako ne zakljucam tipkovnicu urednu mi u đepu zna prazne poruke slat, inace odlican