Uskoro ću prodati svoj w810i pa imam u planu kupiti novi mobitel,samo ne znam koji da uzmem jedan od ovih koji sam Vam navela,pa trebam misljenje od svih Vas.
Koji je po Vama najbolji mobitel ili k800i ili w880i??
Hvala unaprijed
Printable View
Uskoro ću prodati svoj w810i pa imam u planu kupiti novi mobitel,samo ne znam koji da uzmem jedan od ovih koji sam Vam navela,pa trebam misljenje od svih Vas.
Koji je po Vama najbolji mobitel ili k800i ili w880i??
Hvala unaprijed
S obzirom da imaš w810 i ako ne želiš bježati od muzike, mislim da će w880 biti tvoj pravi izbor....
Ostalo sam ti već objasnio nedavno :))
Meni nije bitna muzika,uopce ju ne slusam na mobu.Ja trebam Vasa misljenja i za koji mob Vi dajete glas?
Evo ja sam dao glas za K800,pogotovo zato što si rekla da ne slušaš uopće muziku na mobu... W880 je više šminka mob,dok je K800 po meni stvarno mašina (imao sam ga 9 mjeseci pa znam iz prve ruke ;))
K800 :thumbup:
imaju samo dva razloga uzimanja w880 pored k800...
1. tanak je
2. muzika
ako ti ta dva razloga nisu bitna...k800 uzimaj...nadmocniji je u svemu ;)
bez razmisljanja K800.ima solidan glazbeni svirac i daleko bolju kameru,prakticniji je za koristenje i meni ljepse dizajniran.
Dajte se suzdržite od ovakvih komentara jer su potpuno useless, po čemu je to k800 nadmoćniji ''u svemu'' kao što ti navodiš? pa imaju sve isto unutra skoro, isti ekran, ista reza, izbornik isti, sve iste aplikacije....S time da je k800 debeo kao svinja u odnosu na ovoga.. :mega:= Citat =:
k800 uzimaj...nadmocniji je u svemu ;)
Tako da nije uopće nadmoćniji već su to dva ista telefona iznutra uz razlike u glazbi i kameri!
Dajem glas za w880.
K800 je bitno jaci mob ;)
S obzirom da sam koristio oba evo ti nekih ocitih prednosti:
-bolja kamera
-aktivni poklopac kamere
-bolja baterija
-bljeskalica
-tipkovnica s kojom je lakse raditi
Jedino sto je na strani w880 je dizajn ;)
wildbabe objasni zakaj si dao glas za w880i?i to jedini si dao glas za njega
Hvala rise000 na misljenju
Bitno je samo dali zelis zbog bolje kamere zrtvovat music player i obrnuto a to mi nemozemo znati...ja bih uzeo k800 koji mi se u globalu cini bolji mobitel...
Puno Vam hvala,ljudi moji!Odlucila sam,uzet cu k800i,jednostavno mi se dopada!!!! ;)
U ostalom,k800i ima najvise glasova sto sam ocekivala :)
Hvala svima na pomoci!
:closed:
ja bi svakako uzeo bolje k800 jer ima zbilja pre dobru kameru ima dovoljno veliki display a i nije nešto strašno predebel a ima i dobre zvucnike i dosta dobar player a i možeš si uzeti neke W sluške a možda ih i imaš s w810 pa si ih možeš ostaviti...mob je brzi nebi nimalo se dvoumio uzeo bih definitivno W800 LOL šala k800 imao sam 2 komada i koristio ih oko godinu dana sve skupa i zbilja je mob strava...