ajmo dečki...mislim kupit mob,ali nemogu se odlučit između w950i i k800i...
što vi preporučujete?
Printable View
ajmo dečki...mislim kupit mob,ali nemogu se odlučit između w950i i k800i...
što vi preporučujete?
Ako ti treba mob koji ce ti zamjeniti mp3 player uzmi W950, a ako ti treba za slikanje uzmi K800. Bed je sto w950 opce nema kameru
da, mogao si malo bolje opisat sta trazis, ovako opcenito, glas za w950
nemos vjerovat koja usporedba..mozda najsmjesnija do sad..eo ti prijedlog daj pogledaj sam kakva si dva moba usporedio...samo ti mos znat kak si uspio doc na tu ideju ili stvarno neznas sta bi trazio od moba...
Ako zelis Symb,slusat muziku,4Gb memorije,veliki ekran onda w950.A ako te symbian ne zanima i zelis stvarno jako dobar mob poput K800 sa najboljom 3.2mpx kamerom onda si uzmi K800.Moras ti odlucit kaj ti treba.
Pošto već imam digitalac, uzeo bi W950 :thumbup:
U samom naslovu je trebao maknuti ovo ''koji je bolji'' te se zatim samo izjasniti što preferira na telefonu i sve bi bilo na mjestu..
Ovako samo navodimo specifikacije pojedinog telefona..
Dakle, w950 isključivo glazbeni telefon s mogućnošći instaliranja dosta dobrih aplikacija na njemu sa velikih 4GB interne memorije i dosta brzo kretanje kroz izbornike s obzirom da je riječ o symbianu.
K800, također sjajan telefon s naglaskom na kameri koja uz mali dodatak photoshopa daje slike koje odlično ispadaju u izradi..Ostalo je sve poznato.
a joooj:confused:
gle sve ima svoje prednosti i mane :/
odakle da krenem...w950 je dakle glazbena verzija m600 bios am zagrijan neko vrijeme za njega no odustao prvi i jedini razlog kamera...onda sma uzeo p990 i razočarao se totalno u TS kojeg od tada smatram manom...recimo drugačiji je na P1 i w960 ali ipak ne... k800 je dakle po meni bolji izbor nije preveliki ima odličnu kameru,ok zvuk,brz soft, ako imaš više malo love pa d anadodaš za k850 ili P1 jer su tu negdje u cjenovnom rangu onda bi lakše ti mogao reci ako si biznis men P1 ako ne k850
meybe:wstupid:
...ajmo dečki - :ontopic: ...
...ako imate preporuku - preporučite, objasnite zašto ga preporučujete i točka...a ako se nastavi kao dosada - slijede sankcije...
Ako želiš mobitel koji će izvrsno obavljati svoju funkciju, koji ima izdržljivu bateriju, i najbolju kameru u konkurenciji onda je to definitivno K800i...
u suprotnom ako si više ljubitelj glazbe i kao što si rekao slikanje ti nije važno kada imaš digitalni fotić...e onda je tvoj izbor W950i....