kako otkljucati sim karticu na ku990. trazio sam ali nisam nasao posto je to relativno nov mobitel. hvala
Printable View
kako otkljucati sim karticu na ku990. trazio sam ali nisam nasao posto je to relativno nov mobitel. hvala
steta, nema veze, odnijet cu ga, hvala, moze lock
imali rjesenje za otkljucati mob lg ku 990 trenutno je na t-mobile a zelio bi biti korisnik tele 2 hvala
Unlock za sve novije LG
-eU990/KU990/KU380/CU400/CU405/CU500/CU500V/CU320/TU500/TU550/MU500/MU550 ........ pa i više
BACKUP mora biti napravljen i restored sa lg downloaders
Napravite Backup NV prije nego odaberete direktan unlock
kad je unlock završen, ne gasiti telefon i vratiti NV !!!!!!
Link za ono što vam treba...
A ako nekom nešto nije jasno...neka pita
A ako slučajno ima bugova u prvom linku...uvijek možete upotrijebit OVAJ drugi.....
koliko sam shvatio ovo je free unlock, e sad malo sam se izgubio sa tim backupom NV, jel ima tu sta pogubno za mobitel :). Ako moze malo detaljnije to sve skupa.
hvala unaprjed
Ima li neki tutorijal kako otkljucati koriteci ovu metodu?
edit: nasao...
Ovako,
uzeo sam ku990 jucer u tele2 i zakljucan je na njihovu mrezu... pokusao sam ga otkljucati koriteci date upute ali nije pomoglo....
Ima li neka druga solucija? Sto se dobije stvljanjem novog firmwire-a? dali bi onda bio otkljucan?!?
Gubiš garanciju.= Citat =:
Ima li neka druga solucija? Sto se dobije stvljanjem novog firmwire-a? dali bi onda bio otkljucan?!?
Garancija mi nije toliko bitno koliko mi je da se otkljuca...onda fw?
Koji fw, 10a, b ili c?
sezam, na koji princip to radi? probao sam google al mi previse toga izbacia nista konkretno....
Pa ova relativno nova metoda kojom se otkljucavaju 3G iPhone.
http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f
fleshao sam KU990 i ugasio mi se komp.
sad se pokazuje žuti ekran sa porukom OTP Block
dal ima netko novi backup 10a od 2008 god ili moram odnjeti da mi ubace novi software
hvala
to slicno sam i ja napravio i odnio ga na servis jel je bio pod garancijom i stavili mi novu maticnu plocu i sad mi je mob odkodiran!
prova san i ne mogu otkljucat da mi radi na vip, kupljeno u tele2
probao sam stavit drugi fw.
sve je islo uredu dok pred kraj nije izbacilo poruku otp block na zutom ekranu mobitela.
jel tu ima kakve pomoci il da ga u servis nosim???