Imam jedno pitanje, jeli moguce da komp prepozna ugasen mob, a da prije toga nije bio nikad spojen na komp? Stvar je u tome da san dobio k610 i nemože se upaliti a potrebno je da ga komp prepozna, pokusao sam s instalacijskim cd-om ali ne radi.
Printable View
Imam jedno pitanje, jeli moguce da komp prepozna ugasen mob, a da prije toga nije bio nikad spojen na komp? Stvar je u tome da san dobio k610 i nemože se upaliti a potrebno je da ga komp prepozna, pokusao sam s instalacijskim cd-om ali ne radi.
Za pocetak, drugi put malo poradi na naslovu teme tako da bude po pravilima, inace bi mogla zavrsiti u smecu.
Bez da ga upalis ti ga AFAIK jedino mogu prepoznati XS++, SETool, FAR i slicni alati za flashanje, no ne znam jel to ono sto ti treba, a osim toga ako se ne da upaliti, pitanje je jel ziv uopce, tj. hoce li ga i ovi alati pronaci.
Naravno, prije svega trebas imati instalirane USB Flash drivere, prije nego pitas, to se ne dobije na CD-u sa mobom. ;)
Ovako, da objasnim situaciju, mob je ziv, mogu ga upaliti ali je zakljucan kodom uređaja, tako da je prekticki ugasen i za komp je to unknown device, pokusavao sam instalirati usb drivere, ali isto ga ne prepozna, mozda je stvar u tome sto mob treba biti upaljen da ga komp prepozna, pa da kasnije mogu raditi s njim dok je ugasen sa setool-om ili xs-om. Ako je ta teorija tocna, bi li onda radilo, da instaliram drivere pomocu nekoga drugoga k610 pa da mi setool prepozna ovoga dok je ugasen?
sorry za naslov
Iskreno, sumnjam da bi to upalilo. Znam da su Win prilicno priglupi sto se toga tice, ustekam isti USB device u drugi USB port, i Win ga prepozna kao novi device i opet trazi (iste) drivere. :retard:
Tako da ce tvoj K610 vjerojatno prepoznati kao novi uredjaj, bez obzira sto si mozda prije vec spojio drugi K610.
Mozda da probas sa ovim driverima?
Ili da instaliras USB Flash drivere, pa ga ocitas (naravno dok je ugasen) sa XS++ ili SETool2Lite, oni ti mogu procitati security code iz moba.
mozes mi samo pomoc kako da instaliram ove drivere?
pise da to mjesto ne sadrzi informacije o hardveru
Hm, cudno... Onda taj K610 izgleda ima nekih problema, to bi trebali biti driveri za njega. :-/
sutra cu pokusat ono sa dva k610 pa cu javit, naravno da ima problema, ali vjerojatno treba biti upaljen da bi se driveri instalirali...
ma samo probaj puno puta na raznim USB portovima instalirati drivere. Nema šanse da ne prođe. Nadam se da su drajveri raspakirani, a ne u nekom zipu ili sl. :)
Za rad sa SeToolom i sl. mob ne treba prvo spojiti "do kraja" upaljenog na komp zbog drajvera. U tome grmu ne leži zec. Jednostavno nisi dobro instalirao drajvere. Ako ti ne bude nikako išlo pitaj nekoga ko se bolje kuži u kompove.
onaj carobnjak za azuriranje hardvera me trazi da odaberem mjesto gdje su informacije o hardveru, tj datoteke .inf* oblika, u onoj mapi ih ima 12 ali mogu odabrat samo jednu, a ako idem jednu po jednu, pise mi da navedeno mjesto ne sadrzi informacije o harveru. Komp nemoze prepoznat, a meni treba kod uređaja...
EDIT:
pokusao sam s dva k610 ali kao sto je ravilov rekao ne radi, najvjrojatnije nije rijec o driverima, vec nesto s mobon nije u redu, kad ga spojim pojavi mi se poruka usb device not recognized, nesto da je malfunctioned....
ok, pretpostavljam da je problem u usb prikljucku, a da prepoznaje sto je nesto spojeno to znaci da prima samo struju, jel tako? E pa sad, koliko kosta zamjena onoga dolje konektora?
kao prvo care ne kliknes na tu JEDNU datoteku nego na folder gdje su ti te datoteke ..ae probaj pa javi ;)