Dobio sam ponudu da zamijenim moju 5700 za 9300
Printable View
Dobio sam ponudu da zamijenim moju 5700 za 9300
EDIT: sorry,moja greška,nešto sam pobrkao :retard:
Ja ne bih mjenjao,to je 2-3 godine stariji model i mislim da se stvarno ne isplati to mjenjat...
Ja nebi mijenjao...pogotovo ako je riječ o modelu 9300 (bez i), jer taj bez "i" nema ni w-lan...
9300 je stariji model, sporiji, nema kameru, puno je veći i teži, uz to , on je S80, a za njega baš i nema puno aplikacija... :-/
prednost mu je qwerty tipkovnica i veći displey (mislim na onaj interni displey kod 9300), ali je pitanje koliko ćeš to koristiti...
ja bi ostao kod 5700 (zbog brzine, dimenzija, većeg izbora aplikacija...)
Ma daj covjece tvoj 5700 je avion prema 9300.9300 je teska zastarjela cigla koja nije ni u jednom pogledu bolja od tvoje Njoke,radje se ti drzi svojeg mobitela.
Gle,ak ti nudi najmanje 400 kn doplate jos nekako,jos da je 9300i,ali ovako,evo ti usporedba
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1936
ja bi mjenjao ali uz uvjet da je model 9300i sa wlan-om, surfanje i pisanje tipkovnicom je neusporedivo, kao i prikaz na ekranu, no ako ti je primarno fotic i mjuza, drz se 5700 modela!
nikako ne bih mijenjao,osim ako je 9300i,ali i to bi razmislio.5700 je takodjer symbian i to prilicno lijep i kompaktan.
Ma nema teorije da bi mjenjao,imas bolji telefon i ostavi ga sebi i ako gledamo po tvojoj dobi(13)sta ce ti comunicator
9300 je odličan mobitel , al je jednostavno zastario i jedna veeeelika mana NEMA DOJAVU POZIVA/SMS-A vibracijom