Ovako, imam mobitel LG KU250 i Simpa SIM karticu uz to ali trebala bih unutra staviti VIP karticu, pošto je mobitel zaključan za vip i ostale mreže postoji li način da se ipak stavi VIP kartica i da mob normalno radi?? Plizz helpp
Printable View
Ovako, imam mobitel LG KU250 i Simpa SIM karticu uz to ali trebala bih unutra staviti VIP karticu, pošto je mobitel zaključan za vip i ostale mreže postoji li način da se ipak stavi VIP kartica i da mob normalno radi?? Plizz helpp
Na free način (kodovi) možeš zaboraviti samo box,ili ga odnesi unlockeru da ti ga otključa
tražeći po stranim forumima i web site-ovima za otključvanje dotičnog modela naletio sam na sljedeće
Prema tvrdnjama ovaj kod trenutno otključvava navedeni mobitel,ali pri sljedećem paljenju-gašenju kod je potrebno ponovo upisati.Kod koristite na vlastitu odgovornost.= Citat =:
You can unlock your ku250 via this code 2945#*250#
dobro veče.imam problem?ukucao sam kod 2945#*250# ali u network lock neznam kaj napisati piše mi Enter NCK. molim pomoć još imam 4 pokušaja,hvala unaprijed
dekodirali su mobitel lg ku250 ali sa "turbo sim karticom"
pozdrav:respect:
Dakle i ja imam lg ku 250 pa me sad zanima.Moze li se unloclat s ovim kodom ili ne ? ako me trazi NCK kaj da ukucam ?
Hvala
Unosi se kod koji dobiješ od svog mobilnog operatera a taj kod je jedinstven za svaki mobitel.