Imam dva DECT telefona, svaki spojen na jednu liniju.
Može li se nariktati da ta dva telefona komuniciraju međusobno, tj. da se s jednim telefonom (slušalicom) mogu javljati na obje linije?
Printable View
Imam dva DECT telefona, svaki spojen na jednu liniju.
Može li se nariktati da ta dva telefona komuniciraju međusobno, tj. da se s jednim telefonom (slušalicom) mogu javljati na obje linije?
mislim da je to nemoguce, jer svaki je spojen na jednu liniju,a ne vidim kako bi mogli komunicirati medjusobno.
Registriraj obje slusalice na istu bazu i onda bi trebao moci koristiti interfon.
Pogledaj u upute kako se to radi.
inace slusalica komunicira samo sa bazom,ali kao sto kaze tbenosic,mozda je moguce ako registriras obje slusalice na istu bazu.
Nemozes ako je svaki spojen na svoju liniju. Ali bas liniju a ne broj... Ja imam doma 3 slusalice, jedna je baza a druge 2 imaju samo punjace. Ali linija je samo jedna, 3 su tel broja zbog isdna. Prijavis sve slusalice na istu bazu i podesis s kojim brojevima ce radit i imas najnormalnije interni poziv, samo odaberes koju slusalicu zoves.
Cini mi se da on ne zeli komunikaciju izmedju slusalica nego da mu se dolazni pozivi s obje baze salju na obje slusalice istovremeno. A to nije moguce, bar kolko ja znam :)
Od kud ti to da se ne može? Pa ako su obje slušalice registrirane na istu bazu normalno je da će zbonit obje slušalice. A u ostalom hrc se nije javio od otvaranja teme tako da ni ne znamo sta hoce.
Hoću ono što sam napisao u prvom postu: dva dect telefona - dvije linije.
Ali vidim da se to ne može, pa sam već odavno odustao.
:tclosed:
jedino ako oba DECTA podrzavaju Walkie Talkie mod. Siemensi od prije par godina to hendlaju. Drugacije bas i ne znam. Ja ih imam doma 4 na dvije baze i samo mogu komunicirat s skuskom na istoj bazi. Istina da do danas nisam otkrio sto bi im znacio repetitor mod za koji sam pitao i siemensu ali nisam nikad dobio drugi odgovor osim ne znam. dalje mi se nije dalo slat u siemens njemacku pitanja.
moje iskusto u konacnici ... dvije linije (baze) jedna izmedju druge slusalice kojesu prijavljene na razlicite baze ne mogu medjusobno komunicirat bez walkie talkie.