koji bi mobitel mogao dobiti u zamjenu za 6 mjeseci staru n73? moze biti malo rabljeni ali ne previse. najradije bih neki sony ericsson model (prije svega w model) ili samsung. molim neka vasa misljenja. hvala.:hrv:
Printable View
koji bi mobitel mogao dobiti u zamjenu za 6 mjeseci staru n73? moze biti malo rabljeni ali ne previse. najradije bih neki sony ericsson model (prije svega w model) ili samsung. molim neka vasa misljenja. hvala.:hrv:
mob je u odlicnom stanju, ima samo jednu ogrebotinu na poklopcu baterije jer mi je samo jednom opao. i ja sam prvo pucao na w850, a zanimljiv je i w580. ma ima ih puno, tu su jos neki samsungi zanimljivi. na prvom mi je mjestu multimedija. :-/
A gle mozes ti i nadoplatiti za W960,nije problem,pitanje je samo koliko bi novaca nadoplatio????:respect: I moj savjet ti je da nista ne zamjenjujes jer ti onda sverceri prek oglasa umanje cijenu N73 da boli glava,cijenit ce ti ju nekih 1000-1100kn.Bolje ti je da prvo prodas pa onda vidis svoj proracun,kazes nama pa te mi dalje savjetujemo:gun:
@rock star
procijenit ce je sigurno manje,jer se vec moze pronaci i za 1200kn.= Citat =:
sverceri prek oglasa umanje cijenu N73 da boli glava,cijenit ce ti ju nekih 1000-1100kn