Jel bi bio lud ako bi zamjenio N95 običnu,neogrebanu,za N81 8gb.Jel se to isplati?Mislim,kako taj n81 8gb cjenovno stoji???poz
Printable View
Jel bi bio lud ako bi zamjenio N95 običnu,neogrebanu,za N81 8gb.Jel se to isplati?Mislim,kako taj n81 8gb cjenovno stoji???poz
Pa sad ne znam kakve su im cijene ali znam da je N95 po mogucnostima i funkcijama svjetlosnu godinu napredniji od N81 8gb,jedina prednost N81 su bolja izrada i baterija.ALI,kamera 2mpx vs 5mpx:wtf: ,N95 ima veci ekran,GPS,....
Moj savjet ti je da ako si zadovoljan sa svojom N95 da radje skupljas pare za N95 8gb jer je N81 8gb jos jako novi mob na trzistu i cijena mu je paprena sto znaci da ce jako brzo past...
Ali ajmo :ontopic:
A ne znam,N81 je stvarno dobar mob,ali nažalost sa jadnom kamerom...
Da sam na tvom mjestu,zamijenio bih ako ne koristiš kameru na N95ici (jer N81 ima bolju izradu i bateriju)... Ako koristiš,ne bih mjenjao ni pod razno jer je kamera na N81 loša (nema ni AF ni LED,a i samo 2MP u usporedbi sa 5 na N95) ;)
ja osobno nebih mjenjao bez obzira tih 8gb koliko dobro zvuci...ali jadna je kamera na n81...ako ti je n95 u dobrom stanju slide :) a s novim softom su svi bugovi riješeni tako da....ostavio bi n95