Da li je ikako moguce napraviti ovo gore??? i ako moze je li moze neko objasniti kako!!!
Printable View
Da li je ikako moguce napraviti ovo gore??? i ako moze je li moze neko objasniti kako!!!
Ako mislis napraviti dvd plejer od dvd roma tako da ga spojis bez icega u tv, nije moguce. Jer, pogledaj samo ulaze na standardnom dvd plejeru, a gdje je jos i napajanje...
ajde ja cu ti pokloniti svoj sonijev dvd! sam da ne slusam takva freakasta pitanja u danasnje vrijeme gdje dvd player dodje 150kn, a polovni 50! +to sta dobijes daljinac! lol
Ima već jedna rasprava na ovu temu. Potraži po forumu.
P.S. možda čovjek voli samogradnju, gotovani jedni :)
nisam vidio da ima tema... a ne radim ja to zbog toga sto je meni to skupo ili sl. jednostavno bi zelio da napravim nesto svoje.!!!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43880
Slicna,gotovo identicna situacija.
@ protivnici kreativnosti i ubojica dosade: Ja se nikome ne cudim sto ide to radit jer sam i ja lud za tim stvarima,i ja radim sebi jedan visikokvalitetni player na slican nacin,al otom-potom... :)
ma znam ja za tu temu... ali ovo nije isto, nije skoro pa ni slicno... ovo se mora nekakko spojiti na TV!
ok... ako nije moguce molim onda mod da lock
I ja 2kac nisam shvatio sta oces... Kupis i fajrunt... Podes li novi (PC) dvd citac kupit,za iste pare ces dobit u najgoru ruku polovni s daljinskim :)
Dakle,neisplativo i nemoguce... Sorry...
:tclosed: