SE K750i problem sa tipkovnicom i joystickom
Bok ljudi. Ovo mi je prvi post ovdje pa vas sve prije svega srdacno pozdravljam.
A sada moj problem. Dakle kao sto vidite iz naslova teme imam K750i (bio je vodafone branded pa sam stavio softver od w800 na njega i jos neke modifikacije tipa driveri, custom ikone i tako to). To je sve super radilo vec godinu i po (mozda manje) s time da u zadnje vrijeme joystick zna biti malo naporan ali proradi. Ali sinoc je bilo uzas prvo mi je odjednom prestala raditi lijeva (confirm) tipka. Joystick hoce ici samo lijevo i gore. Prestala je raditi tipka 3, zatim tipka 2 i nedugo nakon toga tipka 1. To je zasad to. Strava i uzas. Uglavnom pokusao sam ga otvoriti da ocistim od prasine jer sam pomislio da je mozda to mada mi je bilo cudno. Ocistio sam, ponovno sklopio i nazalost nista nije pomoglo. Moje pitanje je sada sta da radim? Jel se isplati ici na popravak i kolko bi me kostao? Mobitel je stvarno bio cuvan, nije padao ili imao slicne nezgode pa ne moze biti problem oko tako neceg, nije imao bliske kontakte sa vodom, parom i slicno i prasine unutra nije bilo puno. Samo je odjednom prestao raditi. Savjeti?!?!?!
Zahvalan sam na svim vasim odgovorima.
Tnx.