-
Siemens MC60 USB Cable
Imam problem... Instalirao sam s diska software, priključio sam kabel, priključio mob na kabel i WinXP Pro mi javlja da je nađen USB device. Trenutak nakon toga javlja mi da postoji neka greška te da ne radi kako treba? Ima li itko ideju što bi mogao biti problem?
-
javlja li ti gresku ili ti kaze da nije taj hardware tj. software prosao microsoft licencu? Ako je to, onda samo klikni na Continue anyway i nemas frke...
A ako to nije tvoj problem, onda daj jos malo detaljnije opisi problem pa cemo nesto iskemijati...
-
Evo sada sam pokušao opet i prošlo je dobro te je prepoznao port. Sada što ustvari trebam, tj. koji software za npr. promjenu polifonskih melodija, vađenje slika iz cam foldera itd?
-
...trebaš driver za kabel,to je imeni javljalo...sad ću ga ja stavit na net pa ga skini...
...a za software,trebaš samo Data Exchange...
------------------------------------------------------------------------------------
...desna tipka pa "Save Target As..." :
http://web.vip.hr/josip.belan.vip/C5...le-drivers.zip
...zatim kad ga odzipaš,imaš za Win XP, Win98_Me i Win2k...ako ne bude radilo sa driverom za XP,probaj onda sa onim iz Win2k...
-
-
Ako su Windowsi preboznali kabel ne treba drivere.
-
...ma treba...i meni je bio prepoznan,ali nije htio radit,baš kao i "fortiusu"...pa sam morao instalirat taj driver...
-
Trebaju driveri jer Windowsi prepoznaju kabel kao USB device, a da bi se moglo normalno raditi trebaju driveri da ga instaliraju kao virtualni COM port.
-
-
Erm, ZipGenius mi javlja da je arhiv sa USB kabel driverom damaged :(
-
..ma stavit ću ja navečer oko 9h odzipani folder pa ga skini...ne kužim kako može bit oštećen...
-
Sve radi, nije trebao driver... Weee thnx guys :D