iam w850 koji nije moj i sad napravio sam ih dosta al ovaj je cid 49 .. koliko je sigurno dignut ga u 52 sa tim xsom posto mi je sa seusom glupavo jel mi potegne 110 mb prometa na netu bzvz :S
Printable View
iam w850 koji nije moj i sad napravio sam ih dosta al ovaj je cid 49 .. koliko je sigurno dignut ga u 52 sa tim xsom posto mi je sa seusom glupavo jel mi potegne 110 mb prometa na netu bzvz :S
sa xsom ti je gotovo za minutu dve , sigurno je 100% ...
EDiT : ni nemoras mu stavljat cid52 ... samo odes fsx il sta vec oces .... mozes radit sve kao da je cid52 ali nekad zasteka i ak stavljas vise fileova drag&drop xs se zblesira .... pa je i preporucljivo stavit cid52
ma nije kralju zbog toga neg ga oce otkljucat
promjenom cid-a ga nemozes otkljucat
EDiT : al mozes patchom :D imas tu patch za W850_R1KG001 http://rapidshare.com/files/82103697/vkp.rar
evo uspio sam ..hvala most-u moze thread closed
e i jos nest ovec sam negdje pitao al eto.. gdje je onaj papir koji promjeni boju kad mob dodje u dodir s vodom ,jel ima na netu za nac gdje je za svaki mob i iz koje u koju taj papir promjeni boju ?? hvala
EDIT : znam ja da nemoram dizat cid al lijepse mi zvuci Cid 52 neg 49 :D dignuo sam ga na 52 i unlocko
xs 3.2 does not postoji :D
postoji beta koja ce ti ubit fone ;D
a sto ce ubiti fone???
beta moze podivljat,to je rekao i sam jagheterfredik na se-nse.net