Dvoumim se između ta dva mobitela.
Šta uzet a važna mi je jačina zvuka, veličina ekrana, tipkovnica nije.
Printable View
Dvoumim se između ta dva mobitela.
Šta uzet a važna mi je jačina zvuka, veličina ekrana, tipkovnica nije.
SX1 definitivno. Iako je sa mojom verzijom FW-a (12) zvuk malo tih, to će riješiti u verziji 14. Ekran je definitivno na strani SX-a 1. Ja sam isto mislio kupiti 6230 ali kad sam vidio kolke probleme ima... Nema šanse. Samo ti uzmi SX1, nećeš požalit
A trebao si pitat u usporedbama modela, pa ovo selim.
nokiu ne bih uzeo zbog ekrana, nacina umetanja mmc kartica(moras vadit bateriju), zato kaj ima puno problema. dakle sx1, ali sam cuo da se prasina skuplja ispod ekrana i da se dio raden od gume da se ne bi sklizala u rukama zamaze te da se ne da ocistit. raspitaj se malo. ali ja bih definitivno uzeo sx1
...to su dva totalno različita moba tako da ne bi dvoumio...SX1...jer za novce koliko trebaš dat za Nokiu,uzmeš SX1 koji je puno bolji mob po pitanju (skoro) svega...Nokia jedino ima EDGE,a ovo ostalo je sve na strani Siemensa...
Iako mi se SX baš ne sviđa ipak je bolji od nokije 6230.
Baš se i ne kužim previše u te mobitelske tehnologije pa neznam šta je to Edge!!!= Citat =:
Poslao: Eminem
.Nokia jedino ima EDGE,a ovo ostalo je sve na strani Siemensa...
To ti je korak prije treće generacije mobitela. Ako ne znaš šta je vjeruj mi neće ti ni trebati. Uglavnom to je jako brza razmjena podataka. Recimo ADSL na mobitelu.= Citat =:
Poslao: dejan08
Baš se i ne kužim previše u te mobitelske tehnologije pa neznam šta je to Edge!!!
Ma da, opet toplu vodu izmišljaju... Što se mene tiče, GPRS je sasvim dovoljan. Slažem se s Eminemom jer je SX1 smartphone a 6230 "običan" :)
A sad još jedno gloopo pitanje od mene: Jel ta Nokia uopće smartphone? Pretpostavljam da je kad ih se uspoređuje. :-/
NIJE
mozda u buducnosti neka 62xx
...kao što je rečeno,nije...Nokia ima obični *mobitelski* OS,dok SX1 koristi poboljšaniji OS,više sličan dlanovnicima...ako kužiš o čemu je riječ...
Tako da se ta dva telefona i nemogu poredit
Ako zelis smartphone uzmi siemens ako običan mob uzmi 6230
Pa zato i pitam. Čemu uspoređivat dva prilično različita uređaja? Bila je već jednom slična usporedba u kojoj su začetnika teme skoro pokopali. :rolleyes:= Citat =:
Poslao: booky_boy
Tako da se ta dva telefona i nemogu poredit
Ako zelis smartphone uzmi siemens ako običan mob uzmi 6230
najbolje otic u ducAn i probat
= Citat =:
Poslao: frish-KI
Pa zato i pitam. Čemu uspoređivat dva prilično različita uređaja? Bila je već jednom slična usporedba u kojoj su začetnika teme skoro pokopali. :rolleyes:
a svaki ima svoje prednosti i mane.....
po meni sx definitivno između ova dva......