bok...dal zna neko dal se moze stavit patch za sim lock remove na SE k200i i postat patch tu il stavit link...hitno!!!
Printable View
bok...dal zna neko dal se moze stavit patch za sim lock remove na SE k200i i postat patch tu il stavit link...hitno!!!
Može, ja sam jednog otključa... googlaj ja sam pronašao na googleu...
Nemam link ;)
A kako spojiti K200 s X++ ili setool2lite pošto nema tipku C?
I usput jel se pojavio unlock pach za za taj model?
nisu 4 i 6, već probao
upravo proučavam :) alat iz teme http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...highlight=k200
pa javim kak će proći
Nisu 4+6 nego 2+5. :thumbup:
ja sam probo i 2+5 i neće...
pitanje je da li taj program radi. Koliko čitam nema baš pozitivnih komentara, a i koristi COM portove. Znači preko USB kabela ništa, jedino preko 4in1 servisnog kabela za SonyEricsson.
Probajte samo 2 , umjesto C i 2+5 i ak nekaj znaći ima poprilično sj.....anih mobova s ovim tool-om
ne ide niti 2...neam pojma kak da ga spojim...meni isto treba unlock hitno
ma ljudi moji, jel vi čitate išta?
Mobitel se spaja preko COM kabela, a ne USB.
Kada se tako spaja onda ne treba nikakvu tipku pritisnuti za prepoznavanje.
a gdje nabaviti taj 4u1 kabal jel se to moze napravit
Jel ima sada kakav patch da se ubaci obicno preko xs?
XS++ nikad nije mogao ubacivati patcheve, niti ce po svemu sudeci ikada moci.
Koristi anyCID metodu posto je mob db2012. Ako ti bude falila skripta za FAR javi mi se , prebacicu ti je.
Moja isprika. Par puta sam flashao i na k750 sam ubacivao patch pa sam se zbunio.
@lipa: malo mi je to strani pojam. Ja sam inace preko FAR-a samo metno patch kada sam ga stavio na firewire koji taj pach podrzava, pa sam mislio ako je postupak isti/slican.
antyCID, neznam sta je to tocno :S
ja mislim da anycid ne podrzava K200. To je ona Calypso platfoma (ispravite me ako grijesim)
Tocno je da je K200 CALYPSO, ali nemam pojma sto AnyCID podrzava a sto ne...