Izvorno postao
dejo_vu
Imam par pitanja pa neznam odakle da pocnem :)
17.1.2008 sam prebacio karticu na TELE2 (sa T-Mobile) i taj dan (17.1.2008) je sve radilo super cak sam se i ajmo rec odusevio jer sam puno zvao a malo skidalo para :) i vec sutra dan problemi...od jutra nemogu da se konektujem na mrezu ispisuje mi da je kartica neaktivna.Nazovem sluzbu oni mi kazu da imaju probleme na mrezi a narocito s anovim korisnicima i od tog 18 do danas mi govore svaki dan da ce biti popravljeno do kraja dana eto ja jos uvek cekam i cekam i cekam,nadam se samo da ce to biti danas reseno,ponedeljak je,juce niko nije radio...Par dana sam nedostupan na mob uzas,da sam znao nebi se prebacivao :) ali hajde vredi pricekati (valda) Da li neko zna sta se konkretno desava kod njih u mrezi ?
E sad jos jedno pitanje,da li samo TELE2 ima prenos broja ili je to moguce i kod ostalih operatora (Vip i T-mobile) ?
Imam jednu Vipovu karticu koja mi stoji a nebi da izgubim broj jer cu ga jednom opet koristiti pa sad imam ideju sledecu : odem u TELE2 jer samo za njih znam da prenose brojeve...prenesem taj 091 br kod njih i neaktiviram ga...Da li ce to funkcionisati ? pa ga npr za 1 god ponovo aktiviram ? Sada svakih par meseci kupim bon samo da ga neugase,ovo bi bilo mnogo bolje kad bi moglo.Znam da TELE2 karticu kada kupis i neuputis poziv prema nikom (nije aktivirana) u statusu pise da je valanost kartice do 2018...Nakon prve poruke ili poziva ta godina se promeni i ispisie neki datum u tekucoj godini