imam pixmu MP150 i kada stisnem print, normalno on printa, a papir uvuce samo 3-5 cm, neželi dalje, samo sam si tintu potrošio.
kako to popraviti?
Printable View
imam pixmu MP150 i kada stisnem print, normalno on printa, a papir uvuce samo 3-5 cm, neželi dalje, samo sam si tintu potrošio.
kako to popraviti?
zar nitko?
Iz vlastitog iskustva (doduse nije printer kao kod tebe) Provjeri da ti printer nije pojeo papira koji je zaglavio valjke koji vuku papir. Meni je unutra upalo staklo sa suncanih naocala pa me je vozalo cijeli dan dok ga nisam naso i izvuko... :lol: :lol: :lol:
a kako da izvucem? velika je vjerojatnost da je nešto upalo u taj printer/skener.
Pa pobogu rastavi printer (ako moras),a ako ne,onda zaviri koliko mozes do valjaka i ako nesto vidis,izvadi. Anyway mislim da ces ga morat otvarat,jer on sa silnom vrtnjom dok pokusava povuc papir ona sr*** povuce skroz unutra i tesko ces izvadit bez rastavljanja......
Đaba ti je sto se vrti ako unutra ima koji komad zguzvanog,i prije pojedenog papira... Otvori i vidi sta se unutra desava. Amen!
...430kn za neispravan printer - :suicide: ...imaš novi mp210 - nabaviš ga za cca 550kn...
imao sam isti problem sa ip1500.. riješio sam ga tako što sada skuplja prašinu dok ga novi ip1800 mjenja. stvarno sam tražio jeli što zapelo jer sam čitao nešto o tome i nije bilo ničeg.. tako da možda ni ovdi neće biti ništa