Bok ljudi, zovem se tomislav i tu sam novi.
Evo, planiram kupiti nokiu n73, pa me zanima dali je moguće staviti msn messenger, te se spoiti na internet pomoću web'n'walka, i ako da, dali mi to troši puno prometa i koliko otprilike. Hvala!
Printable View
Bok ljudi, zovem se tomislav i tu sam novi.
Evo, planiram kupiti nokiu n73, pa me zanima dali je moguće staviti msn messenger, te se spoiti na internet pomoću web'n'walka, i ako da, dali mi to troši puno prometa i koliko otprilike. Hvala!
Moguče. Programi su IM+ i Agile Messenger
troše minimalno, možeš bibliju napisat u 5 megabajta ;)
e da, i daj mi recire molim vas, dali je moguće staviti windowse na symbian mobite, neki kažu da da, neki kažu da ne, pa želim znati iz prve ruke?
izašao je net framework za symb, tako da rade i neke aplikacije za WM, koliko sam uspio skužiti.
@sonyck, istina je, ja sam uzeo davno taj paket 5mb i jako puno bio na msn-u..
aj mi nađite MSN koji je za nas!
ja sve imm neke indijske i kineske..... koji racku?!
pa imaš original windows live za nokiu... ja to koristim i predobro radi, bolje od onih 3 u 1 messengera
to potraži ili mi se javi da ti pošaljem...
Ja koristim ovaj EQO i mogu reci da nije los kako izgledom tako i funkcijama...
Uz msn ima icq,yahoo, itd. A dobijete i 100 bespl. min i/ili 25 por....
http://www.eqo.com/index.php
:jehon:
ja sam čuo za e-buddy, skype, fring- www.e-buddy.com, www.skype.com, www.fring.com
Ja imam VIPme...i koristio sam MSN 5 minuta (ja vjerujem da sam gprs stavio) poslao nekoliko poruka i pojelo mi 10kn?? na koju foru?
zato jer si na gprs startu (100kb - 6kn)
Gdje mogu pogledat te gprs pakete, jel mogu uzet nesto za 15-20 kn?
ma ja sam Vipme, prepaid...neželim mjenjat mrežu niti broj...
Kako aktivirat to 5 MB za 15 kn???
imaš info negdje na forumu..
ugl, pošalji slovo A na 3636
jel ima neki messenger a da je free i da nesto valja?
@tomica
probaj eBuddy
ja koristim mig33
jednostavan i lagan za koristenje, uz msn ima i icq, iako kratak sa funkcijama, solidan besplatan programcic...
Ja koristim slick i po meni je jedan od boljih. Isprobao razno razne programe ali ovaj se najboljim pokazao. Podržava ICQ, Yahoo, AIM, MSN, Google Talk i Jabber. Jedino što nije besplatan ali ko da je to ikad predstavljalo neki problem :D
ljudi ebuddy je besplatan
ima msn icg yahoo aim google talk i ja mislim da je to to