Pa zanima me koji bi od ova 2 vi uzeli.... Najviše me zanima koji je kvalitetniji.....
Printable View
Pa zanima me koji bi od ova 2 vi uzeli.... Najviše me zanima koji je kvalitetniji.....
zar ti nije to malo pre staro???? menij je ljepsi uvijek bio d800........ali d820 ima utor za karticu a d800 nema.... e sad ako ti treba prosiriva memorija uzmi d820.... d800 ima 80mb memorije....
ma uzeo bi si neki od ta dva polovna, jer mi se sviđaju, pa me zanima koji je čvršći....
e da....jedan frend je imo d820 i nakon par mjeseci otiso mu slide....tj poceo je zapinjat i to dosta.....neznam kakva je situacija sa d800 ali mislim da je ista....tako ako budes uzimo pazi dal valja slide.....kod frenda je tolko zapinjalo da se jedva mogo mob jednom rukom otvarat....
uzmi d600,cvrsci je od ova dva zajedno,a i bolji je...
uuuu soryyy to je d800...omg...Oprosti...Da onda raadje uzmi d600 uzmi...Star a odlican mobitl
ne razumijem cemu ova dvojba,kad ima i puno boljih za te novce,ali ako vec dvojis,onda po specifikacijama je bolji D820 jer ima utor za kartice,a ako to nije vazno,onda je samo stvar osobne preferencije.
meni isto recimo nije jasno...kad kupujem,gledam uvijek ima neki best buy..gotovo uvijek postoje par mobitela i modela u svakom cjenovnom ranku..koji su najbolji i najisplativiji po tome..i mislim si, sto svi ne kupuju,zasto bi netko uopce kupio nesto lijevo...al 100ljudi 100cudi..a i ljudi vise biraju po izgledu..ja ga nikad ne bi kupio zbog baterije..
razlike su zanemarive, uzmi koj vec mozes nac jeftinije....da ostane za :beer:
a pikiras onaj d820 za 600,samo nece ti to drzat 4dana nikako,prije 2ako normalno koristis.. nek ti spusti na 500kn i svi sretni..