-
iphone podforum?
Evo kako sam do nedavno bio u potrazi za iphonenom, tocnije za sto vise informacija o njemu, jer sam inace wm korisnik i nemam pojma o appleovom softwareu, uredjajima, politici, probao sam traziti info i po cafe.mobilu, i nisam bas bio najuspjesniji.
Mozda nebi bilo lose pod ostali proizvodjaci otvoriti i podforum iphone, koliko god uredjaj bio dobar/los prisutan je, i to vrlo prisutan.
Pa mozda nebi bilo lose pokrenuti jedan podforum, vjerujem da bi se informacija skupilo, jer tema i dilema na racun iphone-a je puno. :)
-
to bi bilo logicno kad bi Apple imao jos koji uredjaj u ponudi....
-
logicno :) Ali evo postavio sam se iz pozicije covjeka koji nije znao puno o temi a htio sam sto vise podataka dobiti o temi, i to po mogucnosti na jednom mjestu.
Posto je ovo forum posvecen vecinom komunikacijama i mobitelima ucinilo mi se logicnim da ima takav podforum, jer je rijec o "fenomenu". :)
Konkretno, puno je tema o kojima bi se dalo raspravljat u samo ovom jednom uredjaju, spomenut cu samo neke, na vecinu sam vec nasao odgovor, ali probat cu docarat sirinu podrucja...
hardware samog uredjaja ( manje vise vecini nepoznanica ) mogucnosti otkljucavanja i koristenja u HR ( na raznim verzijama firmware-a, vrste otkljucavanja, turbosim, stealthsim...) jailbrejkanje, 3rd party aplikacije, ( sorceovi sa aplikacijama, izbjegavanje "zlocudnih" apps) installeri, tweakovi i podesenja u sistemu ( npr. kako iskljuciti edge na nekim verzijama, itd, itd )
ima tu puno toga, mozda bi se ekipa vise zainteresirala za temu kad bi postojao konkretan podforum.
Uglavnom moj prijedlog stoji koliko god bio smislen ili besmislen. :)
-
Prijedlog stoji, ali trenutno za to još nema smisla. Nema puno tema o iPhoneu, a kako bi ih i bilo kada na tržištu postoji samo jedan. Kada se pojavi na našem tržištu (legalno) vidjet ćemo kako će se situacija odvijati sa brojem novih tema, pa ako će biti potrebno, podforum će se realizirati.
-
pa prvo napravite anketu koliko na forumu ima clanova sa iphonovima i koliki postoji uopce interes, ako bude velik (kao za oglasnik :) :) ), zasto nebi bilo podforuma :)
-
@beetleman -> et oteo si mi slova s tipkovnice.
iako mi je logicno da ima interesa pisali bi ljudi po forumu i bez podforuma. al opet kad vidim onaj jedan topic iphone i 522 replyja, cini mi se da interesa i ima. :)
neznam ni sam, al eto, predlazem ;)
-
prijedlog je okej, nema problema i za iphone forum, ali prvi uvjet je da bude malo više od 2 teme a druga zgodna stvar bi bila da se iphone pojavi u prodaji u hrvatskoj. dakle, kada se počne rasprava o iphoneu širiti kroz više tema i o više različitih aspekata korištenja iphonea - tad će dobiti svoj podforum.
uglavnom, imamo na umu.
za sad ćemo ovo zatvoriti, moderatora 'ostalih proizvođača' ću moliti da prati količinu tema o iphoneu i na vrijeme u mod forumu javi da je vrijeme za otvaranje iphone foruma.