U tele2 imaju ponudu nokije 6120 classic za 1435 kn i SE W880i za 1595 kn pa prije nego što kupim htio sam vidjeti što vi mislite (meni se nekako više sviđa ova nokia zbog symbiana).
Printable View
U tele2 imaju ponudu nokije 6120 classic za 1435 kn i SE W880i za 1595 kn pa prije nego što kupim htio sam vidjeti što vi mislite (meni se nekako više sviđa ova nokia zbog symbiana).
6120
+symbian (ako ti stvarno treba)
w880
+dimenzije
+kvaliteta/materijali izrade
+trajanje baterije
+kamera
+velicina
Dakle po meni je w880 bitno bolji telefon ali ako ti treba i zelis symbian onda nisu ni usporedivi...
Moj glas za w880 jer mi symbian stvarno ne treba, a po ostalim stvarima je SE bolji :thumbup:
Ne znam kakva je kamera na nokiji, ali kod ovog SE-a je dosta loša + nema AF..
imao sam prilike koristiti nokiu, sve osim kamere i dosta je dobra ovako na prvi pogled, dizajn + specs ali me se više dojmio w880 pa dajem glas za njega jer sam ga koristio dosta dugo....
- dizajn
- jako je tanak
- walkman player
- 1GB kartica uključena u paketu
- display je odličan
Jedina mu je mana vanjski zvučnik koji nekako loše i nerealno odzvanja..
da slazem se sa ovima iznad mene.... i ja bi prije uzeo w880 (vjeran sam sony ericssonu nekoliko godina) jer je ljepsi, 1gb, walkman....i ne treba mi symbian....
Što se tiče walkman funkcije na SE kao i memorije baš mi i ne trebaju jer imam sony mp3 s 4 GB i odlične sennheiser sluške pa glazbu neću slušati preko slušalica na mobitelu nego preko zvučnika, a koliko sam čuo w880i baš i nema dobar zvučnik (za nokiu ne znam).
A ovaj symbian OS nisam nikada imao prilike vidjeti iz prve ruke ali mi se čini zanimljivim.
A za ovih 200 kn razlike mogu kupiti 2 GB karticu;D
Ako namjeravaš slušati muziku preko vanjskog zvučnika na w880 onda ti i nije za nekakvu preporuku jer je zbilja loš, ne znam kakav je na nokiji....
auu..ja bi bez razmisljanja isao na w880,vec se ponado da padaju cijene u ducanu, a ono pretplata vidim..iskljcivo zbog ne-debljine mobitela, pa ima ok funkcije,makar su zvucnik i kamera banana skroz...pa ce tebi mozda bit korisnija nokia
ja bih uzeo 6120 jer je ipak kompletniji mob sa symbianom i nizom cijenom.jasno je ako symbian ne treba,onda W880.
usporedba kruskaka i jabuka...nemoguce ovisi samo o tebi sta ti treba jer 6120 je symbian a ljudi kojima treba symbian nece se ni dvoumiti zato tebi predlazem w880...