Blackberry 8310 - nejasnoće
Nisam još sve postavio na svom Blackberryju jer imam nekih nejasnoća , pa molim da mi netko odgovori. Prvo kaj sam skuzio po defaultu je ocito bio postavljen na Internet browser, a koliko sam shvatio (na puno inzistiranja kod VIPneta da mi objasne te detalje), svugdje mora biti oznaceno samo browser da se nista dodatno ne placa. Znaci, po defaultu je bio slozen da dere promet i sigurno sam ga dobro oderao :)
evo tih pitanja:
1. Da li se moze mijenjati PIN i kako ?
2. Kod ukljucivanja Blackberryja, odmah mi se ugasi ekran, ne stignem zapravo ni vidjeti poruku za upis PIN-a (i BTW, stalno stoji 3 left!?). Sve sam vec probao, iskljucio onu opciju za Auto Backlight, ali nista. Inace, imam postavljeno da se gasi ekran nakon 30 sekundi ako nista ne radim.
3. Sada sam znaci pod sve opcije (nadam se) postavio "Browser", ali sada mi ne dopusta mijenjati Homepage i Homepage je postavljen na live.vip.hr. A kaj je najvaznije, mislim da su rekli da se i pristup toj stranici placa. Kako promijeniti taj Homepage kada je odabran "Browser"
4. Da li se ista dodatno placa surfanje po Google Maps kartama ?
5. Moguce je znaci otvoriti tu Blackberry e-mail adresu. da li ja kasnije mogu nju brisati i otvoriti neku drugu, sa drugim korisnickim imenom ?
6. Kod postavljanja te administracije, u jednom koraku mi je nekaj pisalo da je to PERMANENT. Zato nisam zelio nastaviti to dok ne budem siguran o cemu se radi, pa ako netko zna, molimo bih da napise sto je to.
Hvala !