kaj mislite o njihovom servisu??ima netko dobra ili losa iskustva?:fried:
Printable View
kaj mislite o njihovom servisu??ima netko dobra ili losa iskustva?:fried:
Kako sam nekad radio u jednom servisu poznajem jednu i drugu stranu medalje . Mogu reći da uvijek postoje oni koji su zadovoljni i oni koji nisu i svatko ima razlog njemu opravdan . Osobno sam zadovoljan njihovim servisom , ali ja sam samo nadograđivao softver.
Ma ja sam imo sranja sa 4010c pokvari mi se u garantnom roku,odnesem ga ,vrate mi ga i kazu da je ispravan,da samo treba promjenit baterije.Dodjem doma fon je opet pokvaren,i vidim da su mi u aparat stavili nicd 700mah a bile su 1600mah nimh!!!Odnesem ponovo,kazem da opet ne radi i da su mi stavili lose baterije,oni se nes meni cude ,i dobro,daju novu slusalicu,rekli su da na staroj nisu mogli nac kvar al su ipak dali novu.Dodjem ja doma i vidim da su baterije opet onaj shit od 700mah!!odem opet prigovarat za bat a oni mi se sam osmjehuju!!popi.... i odem doma!!za tjedandana vidim da mi je slusalica jos vise pokvarena nego ona prosla,u 5 dana registrira mozda 1 razgovor!!ko tu koga!!
...hmm...trebao si provjeriti to tamo.....
no dobro mozda ni ja ne bi nakon prvog puta...al drugi put sigurno bi....no pokusaj nabavti broj od njihovog sefa..pa s njim malo porazgovaraj..ak ni to ne upali...mozes pisati casopisima o tome...sto znam da neki vole pisati o takvim stvarima...te bi im to moglo donjeti malo losijeg pibliciteta...a to znaci slabiju prodaju....
ne znam..no mozes pokusati..ak nista drugo..kupi drugi mob...od nekog drugog proizvodjaca...
da znam da sam tam trebo to provjerit al,****** nisam!!!vjerojatno cu poslat mobyu i mobilu!!al najolja fora im je bila da su mi dali cjelu novu slusalicu,a poklopac baterije je bio stari,mislim fakat znaju na cemu stedit!!!