Sta da uzemem. Cijena mi je najbitnija
Printable View
Sta da uzemem. Cijena mi je najbitnija
A gle ako ti je cijena najbitnija onda k750 koji se moze naci od 400kn na vise...
S obzirom da sam koristio sva 3 mogu reci da je k750 best buy ali mi se w810 puno vise dopao...k550 mi je tak ni vrit ni mimo ;D
Ako te zanima nesto detaljnije za neki od njih - pitaj :thumbup:
ako je cijena najbitnija stavka,onda K750i.:notooth:
O tvom bi slučaju izbacio W550 jer druga dva jednostavno nude mogućnost mp3 playera i bolju kameru. Imao sam K750 i paralelno radio sa W810. Prvom prilikom ponovno kupujem jedan od ova dva moba - danas definitivno vrijede svake kune. W810 ima plus pred K750 zbog bržeg rada sa slikama i tome što nema joystick (koji nekad zna radit problema zbog prašine).
jok nebi nikad pa ni tad kupio w810...isti drek u drugom pakiranju..jedino zbog cega se isplati dat recimo 100kn vise su slusalice, a nađu se i one za kupit...800kn ne vrijedi nikak... uzmi k750 jer su sad fakat pojeftinili naglo i definitivno je best buy mobitel od svih zbog cijene a jos nije zastario po funkcijama pretjerano,tj za te pare i dosta skupljih je i najaci u funkcijama...
ne znam po cemu je W810 sranje.ima sve sto i K750+bolji dizajn,kartica 512mb,walkman.jedina mana je nesto visa cijena.
Definitivno w810 jer je kamera identična kao i na k750 + 512 Mb + HPM-70 sluške+walkman soft gore kako su ostali naveli....
U ovoj trilemi, dao bih uvijek glas za 810 bez obzira što je malo skuplji, pa k750, pa zatim w550..
Ja se nebi složio. Ja bi uzeo k750i jer je super, a što se tiće softa lako ga flashas u w800 i skoro ti je isti kao i w810i.
S obzirom da sam imao oba (k750 i w810) ne mogu se sloziti da je k750 bolji.
W810 ima bolji display i po defaultu bolje drivere kamere + meni osobno ljepsi dizajn, walkman soft, bolje trajanje baterije, nema joystick, dolazi sa puno boljom opremom (sluske+kartica), bolju tipkovnicu.
K750 je uvjerljivo best buy i tu mu w810 ne konkurira ali ako gledamo koji je mobitel bolji onda uvjerljivo pobjeduje w810 ;)
PS: Nemojte sad govorit o moddanju jer sam imao k750 sa sw-om od 800, svim zivim i mrtvim patchevima i driverima i na kraju dana je w810 (cak i bez moddanja) bolji telefon :thumbup:
Imao sam i k750i i w810i, i mogu da kazem da sam vise bio zadovoljan sa k750i...
Dpad na w810i mi nikako nije prijao, takodje ni to sto nema poklopac za kameru.Ne znam kako je kod vas ali u Srbiji k750i se vise ne moze kupiti, telefona vise nigde nema... Pre bih uzeo w810i jer naravno tu je bolja oprema, odmah walkman softver, tu je i flash podrska ;)
Ali opet k750i cid36 ima daleko bolju kameru...