Jeli netko probao ovo?
http://symbianblog.com/index.php/flipsilent/
Radi se o aplikaciji vrlo sličnoj samirovom ShutUp samo što je ovaj već u opticaju. Poslao sam mail pa se nadam da budem dobio software. Čini se jako zanimljivo, a i korisno :)
Printable View
Jeli netko probao ovo?
http://symbianblog.com/index.php/flipsilent/
Radi se o aplikaciji vrlo sličnoj samirovom ShutUp samo što je ovaj već u opticaju. Poslao sam mail pa se nadam da budem dobio software. Čini se jako zanimljivo, a i korisno :)
poslao sam i ja mail čovijeku...viditi cemo kad ce mi poslati ali aplikacija mis e cini totalno dobrao kao i rotateME i Nokmote
Isprobao je. Fora je samo što nije ono što sam očekivao. Program radi tako da kad mobitel okreneš program prekine poziv i prebaci u silent mod. Ja sam se nadao da će samo isključiti zvonjenje kad ga se okrene
u roku koliko ti je poslao?
EDIT:evo poslao mi je u roku par minuta oko 3min :beer:
sad idem ju signati... pa javim dojmove
U roku od 10-15 min
evo stavio sam...dakle tti u opciji flip over namjestiš da ti samo prekine poziv i flip back standard profile i nece ti stavljati u bešumno mod.... :D
za to cemo prickati shutup onda :D
evo ovako meni radi...
Izašla je 1.01 verzija koja sad radi kako treba. A i u opticaju je 1.02 beta
pa daj stavi je tu da možemo skinut
Imaš gore link s kojeg možeš skinuti v1.01
ima li tko shake sms, čini mi se korisnije nego ovo?
Shake sms će biti jako korisna aplikacija ali još je u fazi programiranja koliko ja znam
aha, ok. Hvala na odgovoru. I ja nemogu skinit ovaj flipsilent. Može pomoć???? Kako, gdje??
N73 nema senzor pokreta. Ovo je samo za n95, n82 i n93i
Skinuo sam aplikaciju FLIP SILENT i neke frendove sam zvao i to i stvarno ne kontam kako radi i sta, pa ako ima neko voljan da mi kaze one opcije kako sto da nastimam i koja je za sto.. Pozdrav i izvinite
instalirao sam ovo i kad kliknem na ikonicu nista se ne desi????
ps. u details pise da je verzija 1.03 ,jel moguce to,znaci izasla je 1.03?jel zna neko kad ce izaci 1.04 i jel mozda nece da se pokrene zato sto nemam developer sertifikat?tj sertifikovao sam ovaj prog ko i ove ranije sa mojim sertifikatom?
Ja sam si vec skinio FlipSilent 1.04
Ovo ljepo radi na mojoj N95, pohvala cyberphere-u jer je otvoril temu s ovim
Imam i ja tu zadnju verziju, ljepo radi na N95 i aplikacija je dobra a i dosta korisna nekada.