Ovako namjeravam kupit novi mobitel za otprilike negdje 2000kn, pa me zanimaju vaša mišljenja koje bi mi vi preporučili?
Ja se dvoumim između Sony Ericsson T630 I Motorole V300...
važno mi je da ima dobru kameru...
Printable View
Ovako namjeravam kupit novi mobitel za otprilike negdje 2000kn, pa me zanimaju vaša mišljenja koje bi mi vi preporučili?
Ja se dvoumim između Sony Ericsson T630 I Motorole V300...
važno mi je da ima dobru kameru...
Sva sreča da u novom mobilu imaš test mobilnih telefona s kamerama ;D
btw, između ova dva, ako je do kamere onda v300
Milsim da ti je puuno bolji izbor se t630!!!Ima slabiju kameru, al se na mobu sve super vidi kad se sika! Ionak, kad se slike prebace na komp s bilo kojeg mobitela - loše su!
ak ti je zbog kamere rade kupi kupi digitalnifotic. jer inace ne znam koja ce ti velika rezolucija trebat za slike koje se salju mms porukom. a kad vec pitas ja bi uzeo v500. a ako ti nije zbog kamere onda t630
meni se više sviđa T630, ali motorola V300 ima 5MB memorije dok T630 samo 2Mb, ima brži GPRS,
jedino neznam tko ima prednost u polifonim melodijama???
A motorola nema bluetooth i IRDA...
Imate možda još koji mob za preporučit osim ova dva...
Puno thanx!
t630 32polifone
v300 24polifone
ne znam nisam cuo melodije na t630, ali mi na v300 koje sam poslao st60(40polifone) su zvucale kao da davis ljude.
alternativa su ti v500, siemens st60 i samsung x600 u toj cijeni
Uz motorolu trebaš još i kabel da bi mogao prebacivati slike/melodije na mob, pa je to dodatan izdatak i nepraktično je a T630 ima IrDA i BT. Kamere su ionako loše na mobovima, za sad...
kolka je trenutna cijena V500? i ima li je u kakvom paketu?
Koji bi mobitel bolje uzeli V500 ili T630?
Puno thanx
Jest da trebaš data kabel, ali na kompu slika sa v300 ipak izgleda puno bolje.
Postoji i mogućnost da kupiš v525 u VIPme paketu za 1591kn i dobiješ data kabel, 5 melodija, 1 sličicu, 1 java igru i 100 beplatnih MMS-a.
Razlika između v500 i v525 je ako neznaš samo Vodafoneov software na v525 koji možeš promjeniti.
A ako malo pričekaš, doći će novi modeli i mnogima koji su sad na tržištu past će cijena. Pogledaj malo koliko je novih modela najavljeno. Svi dosadašnji modeli u odgovarajućim kategorijama imat će znatno nižu cijenu.
v500 u vipme prepaidu 1561kn
t630 u htmobile prepaidu 1898kn
....Motorola V525 il Samsung x600...oba su veoma dobri mobovi i dobiješ dosta toga za malo novaca,što se isplati...
...i ne zaboravi da kupnjom V525,u VIPu,te ako odeš na Vodafone Live! portal dobivaš 100 besplatnih MMS-ova...znači,još jedna ušteda od 365 kn...