:dunno:
Evo dobio sam rabljenu V3 u ruke i eto da se malo poigram snjom!
Dakle,neke osnovne stvari sam skuzio..ali sad me zanima jos par stvari...npr. kako maknuti vodafoneov software s nje?
Hvala...:)
Printable View
:dunno:
Evo dobio sam rabljenu V3 u ruke i eto da se malo poigram snjom!
Dakle,neke osnovne stvari sam skuzio..ali sad me zanima jos par stvari...npr. kako maknuti vodafoneov software s nje?
Hvala...:)
uzmi program RSD Lite ili Flash & Backup 3 prvo preporučam da napraviš backup cijelog softa s F&B3 LINK
i upiši serijski broj koji je u rar datoteci. onda pogledaš koji je Bootloader na mobu, to pogledaš tako da ugasiš mobitel i držiš * i # i stisneš gumb za paljenje i pisat će ti verzija softa i bootloader ri je prvi red slova kao 07.D0 .
zatim na netu skineš Monsterpack koji ima verziju bootloadera kao tvoj i onda taj MP (monsterpack) učitaš u RSD ili F&B i flashaš...
Wow...ovo je bilo realy fast...:)
evo sad cu ja to polako jer ovo je previse informacija u kratkom roku za mene...:)
A di se moze skinuti RSD lite ili ovaj drugi program?
Evo ovo sam uspio iskopati iz mojeg mobitela...mozda Vam nesto pomogne od tog...:)
Inace,bavim se kompjuterima dosta dugo..al nisam znao da je i sa mobachima tako zanimljivo! Svasta!
Da,di sam ono stao...
Evo ovo su podatci o mom mobitelu..Vam govori to sta?
Phone model:
V3v
Flex number:
SE5735MXXQ5187 - 2.0.1K.3.2.D.8.84.0.0.2Y.2B.1.0.2D.77.R.3N.6H.52
Platform:
Major version: 0E
Minor version: 42
DSP:
ROM version number: 62
patch version number: 34
RAM version number: 34
Factory Hardware:
CFWG0851DL
Language Package ID:
0230
Release label:
@(#)R374_G_0E.42.08R_B
lijepo sam ti rekao da mobitel ugasiš i onda držiš * i # i to drži zajedno i onda stisni crveni gumb za paljenje znači sve zajedno ali ove dvije prije.... pa onda reci šta piše...
Ok sorry sorry....:(
Evo sta mi pise:
Boot Loader
08.26
SW Version:
R374_G_0E.42.0
8R_B
(Ovo drugo je nebitno vjerojatno)
upravo tako, izvoli link do odličnih monsterpackova za tvoju motorolu LINK
neka ti baterija bude puna barem na pola jer ako ti nestane baterije u procesu flasha najverovatnije ćeš morati rastaviti mob i raditi TP, i u tom bootloader modu ti se baterija ne puni znači ako nešt crkne onda izvadi bateriju i potraži rješenje da ne cucla bateriju mob jer ga nemožeš punit
Ok..evo sad sam skinuo RSD lite,i ovaj flash backup 3...
Krecem u nove radne pobjede! Javim vam se s rezultatom! Night,imas cugu za ovo! :)