Bok ljudi!
Dobio sam na ponudu kinesku n95 za 230eura, sad neznam nisam cuo jos nista o njoj, dali je imo ko kava iskustva snjom?! Dali se isplati uzet ili ne?!
Molim vas dajte mi neki savjet...
hvala
Printable View
Bok ljudi!
Dobio sam na ponudu kinesku n95 za 230eura, sad neznam nisam cuo jos nista o njoj, dali je imo ko kava iskustva snjom?! Dali se isplati uzet ili ne?!
Molim vas dajte mi neki savjet...
hvala
hm..ovo veli da ima 5 megapixela...dvije kartice i to, pogledal sam sliku i ok ispada, nije lose...mobitel je fora, touchscreen i 3g...
možeš reć potpun naziv moba. ne vjerujem da se zove kineska n95 :notooth: da vidimo specifikacije
Moj frend... a tebi cestitam,uspel si kupit pravo smece od moba:lmao: ,vrhunac nekvalitete,mislim fakat neznam kae vama da vam tak nekaj uopce pada na pamet kupovat prije neg isprobate.
a frendova kopija n95? evo proslo je 2tj od kupovine i za docek nove god s malo vise promila je zavrsila u zidu jer su ga tolko svi zahebavali da nije vise mogel izdrzat:lmao:
p.s raspala se kak kineski autic za 5kn
nisam ga jos kupil...:beer: :beer:
model je
n6298
evo link:
http://www.mobilephoneworld.martbase...ameras_P58678/
Nemoj to kupovati, cemu uopce razmišljati o tome, ja nebi dao ni 2kn za to.:belj:
BTW tema bi bila prikladnija u drugom podforumu(ostali proizvođaci)
fali mu dosta funkcija ( gps, bolja kamera, nema symbiana, wlan-a...)
kao što sam ti u poruci napisao ja nebi to uzimao.
i kao što je dy x2 rekao trebala bi biti tamo.:ideja:
smece najobicnije sa cmos vga nazovi kamerom.
hvala dečki na komentarima, primio sam ga u ruke, kad sam ga primio shvatio sam odma o čemu ste vi tu pisali, i sam sebi reko NE KUPUJ!
Mobitel pucketa, škripi i sve ostalo...užas...užas...
hvala još jednom, sad mi ne preostaje ništa nego udućan otić po N95 ili p1i...ako ko jeftino prodaje šaljite ponude na pm!
da ovaj model nije nešto posebno. inače CECT je među
najboljim proizvođačem kineskih mobitela.
a boljih modela imaš ovdje :
http://www.specialphones.eu/content/...e=shipping_fee