razmisljam o kupnji e51 pa me prvenstveno zanima jel na tako malom ekranu problem surfati. jos dajte svoje neko misljenje o telefonu opcenito...
i zanima me jel netko zna kakav je zvuk na slusalicama... :respect:
Printable View
razmisljam o kupnji e51 pa me prvenstveno zanima jel na tako malom ekranu problem surfati. jos dajte svoje neko misljenje o telefonu opcenito...
i zanima me jel netko zna kakav je zvuk na slusalicama... :respect:
a cuj, mislim da to nije tak strasno... (ispravite me ako grijesim)
ma znam da je odlican po specifikacijama, al mene muci jel ekran dovoljno velik da se internet stranice bez muke pregledavaju i da se slova citaju bez povecala jer kolko vidim ekran je samo 2 incha a reza 320x240...
e bemti bio sam napisao post i neke se s*ebalo.....
enivej , imao sam ja e51 sve do danas , od surfanja sam probao njegov browser i operu mini i nije to to.... jednostavno premalo....
kaj se tice zvuka to ja nisam probao ,ali je probao frend kojem sam prodao mob i veli da je jako ugodno iznenaden... a posto je on dj onda znaci da to zbiljam valja...
ak oces surfati kupi si laptop
ako instaliraš rotate me možda ti bude lakše surfat :ideja: ja takoo radim na E65 , prirodnije mi je u widescreen formatu .
Meni nije bio problem surfati, iako je recimo E61 bolji za to.
Sto se SAR-a tice, ne pricajte gluposti. Ako je mobitel na trzistu znaci da je testiran i da ima normalni SAR.
hvala svima koji su pomogli :hrv:
jos cu razmislit.... vi slobodno jos napisite koji komentar :)
Znam kakve su sve zakulisne igre, no ako ga ne brine TV ili mikrovalna onda ga ne bi trebao brinuti niti mobitel. Bez dokaza o tocnosti SAR-a, mobitel ne moze doci na trziste niti se prodavati.
Ako se brine onda neka se makne od civilizacije jer bas sve emitira EM zrake. Imamo srece sto je to kod mobitela dogovoreno i regulirano.
slazem se sa rospayom, sar me ne brine i mislim da nema smisla o tom ovdje raspravljat ;)
A jel probao neko s mobom služiti se za autonavigaciju,,tipa AR 2.0
mozes ali trebas kupit jos gps dodatno sto ti je recimo 500 kn ...
rade onda jos dodaj 500 ili manje i uzmi n95 koja ima veci displej i to je puno bolje....
radje ne dodaj nista pa kupi HTC :)
Koji HTC do 200o kn..kolko bi dao za E51 + gps
p.s.-jel ima ko kakve slike kak izgleda kad se na njemu učitava web stranica....kad surfaš......
Hvala
To je bio odgovor savjetu za N95. Imas npr. HTC P3300 sa vec integriranim GPSom i ogromnim ekranom. Cijene idu od 350eur (-porez) na gore.
S druge strane, E51 je fenomenalan mob, definitivni best-buy, ali ne mozes imati istovremeno najkompaktniji symbian (114.8 x 46 x 12) i velik ekran. Meni osobno slova su skoro premala i za normalan rad, a kamoli za web.
Za strelicara, evo kako izgleda web:
http://www.gsmarena.com/nokia_e51-review-193p6.php
Hvala na savjetu te na slikama i ideji..Prvenstveno mi treba mob naravno osim razgovora i SMS-a za auto navigaciju te tu i tamo malo surfanja te skidanja sa rapidshera doma kad nemam upaljen komp ili kad sam na terenu.Znači da bude funkcionalno...
Dvoumim se još između znači : e 51 ili možda e 65 malo je veči displej pa zato dal je bolje za to šta sam naveo.
Šta mislite šta mi se bolje isplati..HVALA