evo zanima me koji je model naj bolji do 750kn,koji se naj vise isplati kupit?
Printable View
evo zanima me koji je model naj bolji do 750kn,koji se naj vise isplati kupit?
...novo, polovno, na crno, u trgovini...:dunno: ...
...dajte ljudi malo više informacija - klizni, preklopni, klasični, smart, dummy...
mobitel trazim za zensku osobu
novo u trgovini ne na crno.
jednostavno mozete li mi reci koji mob mi se naj vise isplati kupit za te novce,
nije mi vazno dali je klizni preklopni ili klasicni.
...ajd, već je malo lakše...
...evo imaš sada u tele2 ponudi - Motorola W375 Zabranjena ljubav = 595kn ;) - ili nokia 2760 = 595kn >>Link na Tele2 Božićna ponuda<< ...
da a sto misllis dali mi se isplati dat 1000 kn za LG KG 800 Chocolate
u tele2 nokia 3110c za 795kn.odlican odabir,7360 za 695kn,w200i za 595kn.
Dobro fala na informacijama ipak mislim da cu uzet
u vipu nokiju 6234
NOKIA 6234 mi se nesviđa, više ženski mob.
al opet, ženski mi je držat mob. u onoj futrolici.
NOKIA 6234 ja ne uziman za sebe vec za zensku osobu a za KG800 ima dosta mana koliko san uspija procitat na ovon forumu u ovoj temi
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52260
ak je za žensku osobu , onda sigurno čokoladu , 6234 je napredniji u to nema sumnje , al jednoj curi sigurno nije ni bitno jel ima 1.3mpx ili 2.0 mpx , dal je qvga reza ekrana ili manje .. u ostalom čokalada meni nije loš mob , slide je ok ..
Vatrogasac
slazem se da ako je za zensku osobu ,da je pravi izbor KG800.:ideja:= Citat =:
ak je za žensku osobu , onda sigurno čokoladu
ŠTULIĆ
od VIP-a se niti ne moze nista drugo ocekivati,ali je cinjenica ako je na akciji do odredjenog datuma,poslije isteka akcije vraca se na staru cijenu.:(= Citat =:
dosa ja danas u vipa i stoke nisu mi tili prodat nokiu za tisuću.kazu da je prosla ta akcija sad je oko 1700 izgleda da san zakasnija.
daleko mi je zivin u ninu pokraj zadra---di ti je trgovina
Dobro nista onda
Sony Ericsson K700i, mislim zato što je čvrst, ipak mu često joystic zašteka pa popizdim, ali ako tražiš od moba osnovne funkcije, on je po meni pridonio revoluciju serije K u sonyericssonu.