-
Problem s display-om?
Bok,OVAKO:ugasio sam mobitel motorola v360v i ponovo upalio i od kad sam ga upalio stalno mi je bijel ekran probo sam izvaditi bateriju i cim ju izvadim i ponovo vratim opet nista bijeli ekran.Dali netko zna u cemu je problem.Ako je otisao display kako se to moze popraviti i koliko kosta.
HVALA UNAPRIJED!!
-
izvadi bateriju i stisni i drži * i # zatim stavi bateriju unutra ( drži tipke cijelo vrijeme dok stavljaš bateriju ), upalit će se mob u Bootloader modu znači pisat će 08.A0 SW version (ako uspiješ upalit onda flashaj s Flash & Backup 3 neki MP) .... ako se ne upali tako onda si sjebo bootloader i trebaš napravit TP , nema ti druge opcije...
-
usao sam u Boot Loader i pise sljedece:
"OK to Program
USB
Transfer Mode"
medjutim kad mobitel spojim USB kablom, komp mi ne moze prepoznat mobitel. pocne kao new hardware found i onda se na kraju javi obavijest nesto 'device is malfunctioning'... jel to znaci da mi je USB na mobitelu pokvaren?
skinuo sam s neta neke drajvere za V360, ali ne pomaze.
isto tako dok sam u Boot Loaderu ne radi ni jedna tipka na mobitelu osim one za gasenje (crvena)
sto da radim sad?
-
U boot loaderu nemres nista radit vec flashat mob,pa ti zato tipke i ne rade.
Probaj napunit bateriju do vrha,pa pokusaj ponovno. Flashanje nikako nemoj radit ako baterija nije puna!
-
probaj uštekat mobitel u bootloader modu u komp u neki drugi USB, ali neka ti bude upaljen npr RSD Lite i Flash & Backup zajedno, kad te pita za drivere onda ga preusmjeri na folder od drivera, ove sam ja koristio i njih preporučam LINK, a ne one najnovije