-
s700i i FAR manager
pozdrav,
evo,4 ujutro je,i punih 12 sati sam izgubio da pokusam spojit ovo dzubre na taj prokleti FAR... nadam se da razumijete moj bijes. Dakle, vlasnik sam s700i i dss-25.. preko kojeg spajam mob na komp... e sad, instalirao sam taj dss nekako,prepoznaje mi ga pod dss-20 al nije bitno, govore da su u principu isti..e sad, zujao sam po netu i naletio na firmware za ovaj model,s obzirom da je moj za malezijsko trziste, uzeo sam onaj emea2 il sta je vec..ugl, kod instaliranja FAR managera skinuo sam i SEFP za ovaj model mobitela..e onda sam morao instalirati neki usb flash driver..pa spajanjem mobitela na dss i u FAR s njim,ne prepoznaje ga... trazi neki prokleti EPIUSB.sys .. i aj sad da ne budem lijen, otisao sam i nasao sam ga... ljudi su spominjali taj s700i sa tim epiusb-om,tj da je za doticni mobitel i naisao sam na problem kako ga instalirati.. desni klik na epiusb.inf i install... medjutim,ponovnim spajanjem sam dosao opet na pocetak..fali mi taj epiusb.sys... i onda sam isao u hardware pa sam tamo pokusavao instalirat taj prokleti flashdriver, i opet nis..jednostavno neznam sta vise napraviti da spojim taj mob na komp i napravim sto ocu.. nadam se da nije predugacak tekst i da sam pogodio dio gdje postat, molim cim prije odgovor,lood sam vise s ovim, pozdrav:suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide:
-
isključi dss-25 iz kompa i makni drivere,restartuj komp,te instaliraj drvere ali ne priključuj dss-25 još.Kada su driveri instalirani ,priključi dss i idi na computer>hardware>add hardware wizard>next i ako ti je izaberi drivere ručno
Pokušaj izvaditi bateriju nekoliko sekundi prije nego priklučiš mob.
-
Obzirom da ovo nije klasicno spajanje nego spajanje u svrhu flashanja, prebacio sam temu u ovaj podforum.
-
ok tnx,al to sam vec sve napravio...neznam do cega je
-
Meni na SE S700i neće prebaciti pjesmu ako je naziv pjesme prevelik. Probaj smanjit onda naziv pjesme... Ali ja to radim preko bluetootha, tak je naj bezbolnije! Preko kabla i tih tvojih programa možda je nastao taj neki čudni program... ma ne znam, bugovit software ima taj S700i :(