Molim ako tko zna koju šifru trebam upisati da bih izbrisao kod zaključavanja poruka,slika itd... Dobio sam V550 ali je upisan taj kod zaključavanja i sad nemogu ući u neke opcije. Za Samsung znam da postoji al Motorola neznam dal takvo što ima¨?
Printable View
Molim ako tko zna koju šifru trebam upisati da bih izbrisao kod zaključavanja poruka,slika itd... Dobio sam V550 ali je upisan taj kod zaključavanja i sad nemogu ući u neke opcije. Za Samsung znam da postoji al Motorola neznam dal takvo što ima¨?
Ako je default mislim da se radi o 4 nule, vjerojatno nije.
Skini si program i promjeni.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...hlight=motokit
ako je neko promijenio kod taj sa 4 znamenke mozda nije promijenio security code, pa onda kad te trazi taj 4-znamenkasti kod , stisni onu tipku za meni kaj izgleda ko cetri crtice jedna ispod druge i upisi 000000, i ako nije promijenio funcionirat ce ti , ak radi isto tako i promijeni kod , dok te trazi stari , ti stisni meni tipku , i upisi 6 nula.
ak to ne radi , instaliraj si p2k advanced editor i drivere, i onda njime samo ocitas kodove i lock i security. tri klika misem, jako jednostavno. pozz,danijel.
Ma nemam pojma za tu instalaciju jer imam samo mob i punjać,znaći nikakav kabl za vezu s kompom a promijenio je i taj drugi kod tako da nije 000000?!.. Postoji li kakva druga opcija ili ga moram nositi u servis,ako neko mi može to malo pojasniti?
Lijepo pokusaj uci u u neku od opcija koja je zakljucana s tim kodom,i kad ti ga bude pitalo,stisni tipku na vrhu u sredinu (one crtice) i onda utipkaj 000000. Ako ne upali jbg,morat ces s programom...
probao sam 100 puta al je i taj kod promijenio,a nemam pojma za te programe kako...?
Ako nemas kabel nabavi ga... Skini drivere i program SmartMoto 1.18,te kad mobu das drivere pokreni program koji ce ti ispisati dosta podataka vezanih za mob,a izmedu ostalog i taj kod koji ti treba...