Tu komentirajte sigove ostalih članova foruma. Ako xlr izbriše ovu temu, znači da svi imate ružne sigove hahahahahaha :bigjump:
Just f****** around!!!
Printable View
Tu komentirajte sigove ostalih članova foruma. Ako xlr izbriše ovu temu, znači da svi imate ružne sigove hahahahahaha :bigjump:
Just f****** around!!!
bila je jedna već tema o potpisima forumaša.... samo je očito izbrisana... :-/
ko što sam već prije bio rekao, najbolji potpis ima Whiteboy
= Citat =:
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
Primjetite da ste u cafeu, chataonica je preko puta..
Prošla tema je izgleda obrisana iz chataonice zbog neaktivnosti, ova će ostati u cafeu da do toga opet ne dođe. Drž'te se teme ;)
xlr ima nelos sig :D
a dobar je i ovaj od whiteboya
Moj je najbolji!! :D :D
Netko se od moderatora napravio pametan pa mi je obrisao stari i stavio neku glupu primjedbu na njega pa me samo zanima tko je dotični pametnjaković i odakle mu pravo na ovakvu radnju....
hh moj je najbolji lol
Ja sam još davno isključio prikazivanje sigova jel su svakakve pizdarije pisali, a to me uopće ne interesira :D
@wildbabe
koji ti je bio sig?
U potpisu mu je bilo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi. Tako da će zbog tog potpisa, a i zbog ovog komentiranja dobiti odgovarajuću nagradu. Više o tome u odgovarajućem dijelu foruma.
ah...da se i ja oglasim....Kao što vidite,ja imam problema sa svojim "cuckom":satan:
my dog is a frickin gay.....
Najbolje za one koje nešto smeta! http://s1.travian.com.hr/img/un/u2/u21.gif
Potpisi su baš fora tako da ih je nekada interesantno i pročitati.
Recimo kod kolege @druga ;D svaki novi dan nosi jedno novo iznenađenje!
Ni moj nije los... :) Nije zdravo za muski dio foruma,al mozda neka cura s foruma katkad uputi kojeg muskog da procita... :lol:
I,jel ti otp'o...? :lol:
I ja isto,i georgy-ijev,nemoj stisnut,jedno 10 puta kliknem,hehe
Alienware ima provokativni sig... glupost/autor gluposti...
He he........ :lmao:
ico..
hajt mi napravi certifikat
:lmao:
:D ico dobio sjede zbog certifikata....
Malo offtopic...
Jel ima netko neku web stranicu s ASCII slikicama za sig, kao moj Taxi, ali nekaj boljega...