search sada normalno radi tako da ga mozete koristiti :cool:
Printable View
search sada normalno radi tako da ga mozete koristiti :cool:
pa kaj je ikad i radilo? ;D
u čemu je bila kvaka?
:) radilo je do prije oko godinu dana kada se nesto sa bazom dogodilo i od onda nije radilo
Danas idem vidit kako search radi i kao fol neiskusni korisnik upišem Siemens M55 i dobijem samo jedan nađeni post koji nema veze s onim kaj sam tražil. I sad mi netko tvrdi da search radi. Ma, da nebi!
po čemu si searchao? ako si samo po naslovu, onda izgleda da je jedna tema s točno takvim naslovom... probaj advanced search pa javi kak funkcionira....
Ne radi kako treba. Meni (postavljeno na search entire post) nađe 7 threadova za Siemens C60, a threadovi su npr. "Novi fw. za C65/CX65/M65/S65" itd.
ne radi zato jer nakon podizanja vb3-a (u petak) nije napravljeno reindeksiranje search tabele... evo upravo se radi... valjda bu uskoro gotovo... na vecim forumima to zna po nekoliko sati trajati ;)
valjda je prošlo tih par sati ;)= Citat =:
Izvorno postao joker
Ovako na upit "patch" u advanced modu, odabrano podforum siemens, kad se označi Titles only izbaci Sorry,.... . A kad se označi entires post izbaci svega jedan post iako se na početku podforuma vidi da ih je 7-8 (nisam brojio) u kojima se spominje tražena riječ.
Evo još jedan "biser" na upit Siemens+M55 izbaci kao rezultat ovu temu i još dvije koje nemaju nikakve veze s M55.
proslo je tih par sati ;) istina... ali je indexiranje prekinuto na 6000om postu... indexiranje ce biti gotovo valjda u iducih sat vremena... sada je na 50000 postu...
naravno ako mi ne pukne veza na net ili slicno ;)
btw. cini mi se da funkcija prikazi nove postove ne radi dok se indexira jer vuce podatke iz index baze koja jos nije napravljena do kraja... :)
o nacinu pretrazivanja tj. rezultatima mozemo za par sati kad sve izindeksira....
.... nekoliko sati kasnije ;)) indeksiranje je gotovo...i ja mogu off nakon 3 sata :bunny:
Provjerit ćemo ;) i javit rezultate.