Zasto imam 0 postova a imala sam inace oko 1200???Di su???:spam:
Printable View
Zasto imam 0 postova a imala sam inace oko 1200???Di su???:spam:
pogledat ću pa javim..
evo, vraćeni su.. nešt se bilo pošemerilo na forumu. rekao sam mu da prebroji ponovno i našao je tvoje postove... :beer:
Hmm, i u mom slučaju je nešto sumnjivo, slučajno sam popodne skužio da imam 2007 postova (lako za zapamtit..) dok je sad stanje nešto manje. U profilu ne vidim da je itko išta brisao, osim ako netko nije obrisao neku jako staru temu..
Nije da mi ti brojevi nešto znače, al moguće da postoji neki problem.
i kod mene je nest cudno, fali mi cca 50 postova
meni fali 11 ili 12 postova
i meni fali nekoliko postova... ako se nevaram 20 ili 30 ili tako nešto... :-/
a u zadnjih 500 postova mi nije ništa obrisano... :-/
vjerojatno se nešto dešava sa forumom pa krivo broji postove... :-/
Mozda bi i on na praznike, ipak je Božić :)
čimi mi se da sam ja imao blizu 700 , a sad 610
hihi ocito ste bili zlocesti ,ja imam 1000 lala:)
mislim da ima to veze sa oglasnikom
ma nije bed, sve ce to admini vratit lol
Kakve bi imalo veze sa oglasnikom? Tamo se nisu postovi zbrajali, a oglasnik nije aktivan već nekoliko tjedana.
jesi siguran da nema veze, znam kad je bilo nekakvih promjena sa oglasnikom .. da su se nadodali postovi tako da sam imao više ..
moguće je da su razlike nastale uslijed preseljenja tema iz foruma u kojem se postovi broje u forum u kojem se ne broje (tipa u cafe, ili recycle bin...) kroz duže vrijeme, što forum ne registrira nužno u trenutku preseljenja. naime, ja sam pokrenuo opciju u forumu koja prebrojava svima sve postove iz nule i prebrojao je trenutno stanje. obzirom da to nisam radio dosta dugo, sakupilo vam se nekoliko do nekoliko desetaka postova koji su na neki način se našli u kategoriji postova koji se ne broje.
toliko o tome, dok brojkice nekom ne padnu na 0 kao ireni, nema potrebe za ovime. nisu vam kune iz džepa ispale pa da je frka..
sretan žićbo
:tclosed: