Dakle, imam Moto v235, kodiranu na T-mobile.
Mogu li je dekodirat preko koda ili trebam odnijeti mobač na dekodiranje?
Printable View
Dakle, imam Moto v235, kodiranu na T-mobile.
Mogu li je dekodirat preko koda ili trebam odnijeti mobač na dekodiranje?
možeš ga doma otkodirat preko TP s kablom i P2k Easy Tool...
Samo preko TP ?
Nemoze kao v360 bez TP ?
prvo moraš imati USB kabel za mobitel, onda skini P2K EASY TOOL 3.9, raskopaj mobitel, nađi na matičnoj TP (http://img155.imageshack.us/img155/1...lphpku0.th.jpg ). Napuniš bateriju prije toga, onda kad raskopaš mob TP spojiš s masom na matičnoj, onda spojiš bateriju i makneš TP za par sekundi i upališ Easy tool odabereš svoj model mobitela odeš na Locks i staviš kvačicu na Unlock SP, stisneš Do Selected Jobs (tada će se pojavit poruka Please Disconnect Testpoint if you did not do this allready stisni OK) i kad je proces gotov, složi mobitel nazad i gotovo je Unlock.
A šta misliš da proba sa mstool-som 8r? Nisam pogledo dal podržava taj model..:-/
Edit: ne podržava...
Meni se recimo ovaj program pokazo učinkovitijim,novija
verzija Easy Tool-sa
p2ktool_v4.1_nowinscard
ok, prvo jel to mora biti neki poseban usb kabel od motorole, ili može bilo koji koji ima s jedne strane usb a s druge mini usb priključak? a sliku nemogu vidjeti jer mi javlja
You have no access to any commercial service we provide. Please, check Commercial section for more details on them.
You see this message because neither Smart-Clip no SCout dongle were ever attached to the current account and no transactions were made within it. To login with your Smart-Clip / SCout dongle - please check coresponding menu item and follow the login procedure.
Btw, you have full free access to Public Downloads and Dreambox support areas.
malo sam čitao po forumu, skužio te testpointe, samo ako mi možeš malo objasniti to u vezi spajanja TP i mase na mtičnoj...
tnx
Kabal koji si spomenuo ce ti posluzit bez problema.
Ako se ne varam,masa na ploci je onaj obruc (zlatni) koji ide oko cijele ploce u obliku tiskane staze. Ispravite me ako grijesim...
evo složil sam sliku ( nisi bio regan na site pa nisi mogao vidjet sliku ), masa ti je ova okolo "zlatna žica", meni na Z3 je bila masa i drugi pokrov čipova, kad napraviš TP onda da si siguran da si dobro napravil u RSD Lite ti mora detektirat S Blank.... ako je nešto drugo onda nisi dobro napravil i odi ispočetka
ok, a što mi je najbolje koristiti da bih spojio TP sa masom???
i šta samo sa jednim krajem žice taknem TP a sa drugim tu masu?
damn, za to tribaš imati 3 ruke :)
a jel može biti ona žica od lemljenja koja se rastapa i s kojom se u biti zalemljuju stvari?
@ drug....hehe, da, uglavnom, sredim nekako tu žicu, sad da vidim jesam sve više manje shvatio...
prvo potrebno mi je USB kabel, taj neki program P2K Easy Tool, ta žica, i naravno pc i mob :)
drugo, prije svega napunim full bateriju jel tako? rastavim mob i uključim usb u rastavljeni mob? upalim taj program? spojim taj TP sa masom i u istom trenutku spojim bateriju? maknem tu žicu, i dalje se sve odvija u tom programu? znan da ispadam glup ka k...c, al bolje provjeriti prije nego išta počnem raditi, zar ne :)
Ja sam sebi od onih slušalica za mp3 obične uzel jednu žilu i na svakom kraju blankiral ( od-izoliral ), i stavil lema na te krajeve da mi budu tanki i tvrdi.
Sad mi TP uspije iz svakog pokušaja...
I kad radim TP odmah onak malo zalemim na masu da se drži i običnu gumicu stavim okolo matične i baterije da mi drži bateriju, a ispod kontakata baterije i matične stavim malo papira da mi se kontakti ne dodiruju.
Kad sve naštimam onda kad je jedan kraj zalemljen drugi dio samo pritisnem na TP i držim onda maknem onaj papir ispod baterije, kad se začuje zvuk kao da ste uštekali mp3 ili USB stick ( ono dong ) onda maknem žicu s TP i "operiram" po mobu...
nije baš tako, kad rastaviš mob spoji USB, onda spoji TP onda stavi bateriju i kad se čuje zvuk makni žicu od TP i upali program i radi kako sam ti napisao za unlock.... radi ovo s TP po redu inače neće radit, ako ćeš imat problema onda sigurno nisi korake po redu radio pa pročitaj par puta dok ne vidiš gdje griješiš,
SRETNO :bigjump: